ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα κοινωνικά πρότυπα

Τα 5 ζώδια που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα κοινωνικά πρότυπα
Photo by Karl Fredrickson on Unsplash

Επαναστάτες, αντισυμβατικοί, περιπετειώδεις: Ορισμένοι άνθρωποι αρνούνται να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από αυτό που θεωρούν ότι αξίζουν. Αποφασίζουν οι ίδιοι πώς θα ζήσουν τη ζωή τους, ενώ πιστεύουν πως τα στερεότυπα, είναι για να σπάνε.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 5 ζώδια δημιουργούν τους δικούς τους κανόνες.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν αντέχουν να περιορίζονται. Θέλουν να φέρνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, να πηγαίνουν κόντρα σε ό, τι τους επιβάλλεται. Έχουν έτοιμη τη λύση κάθε προβλήματος.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι παράξενοι – κι όχι απαραίτητα με την κακή έννοια. Σκέφτονται διαφορετικά, προσεγγίζουν τη ζωή μ’ έναν τρόπο που ίσως οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουμε. Δεν μπορούν, όμως, να μπαίνουν σε καταστάσεις που δεν τους ταιριάζουν. Προτιμούν να μετανιώσουν κάτι που έκαναν, παρά κάτι που απέφυγαν.

Λέων

Οι ηγέτες του ζωδιακού κύκλου δεν ακολουθούν κανόνες, εκείνοι τους γράφουν. Αδιαφορούν πλήρως για όσα προστάζει η κοινωνία κι απορρίπτουν οτιδήποτε δεν τους ταιριάζει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ζουν με δικούς τους όρους. Αν, μάλιστα, τους δώσουμε υποδείξεις, θα κάνουν το ακριβώς αντίθετο απλώς για να μας αποδείξουν ότι δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε.

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν παίρνουν τίποτα στα σοβαρά. Θέλουν να ζουν κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, γεμάτη περιπέτεια. Αν κάτι τους κάνει χαρούμενους, δεν θα ενδιαφερθούν για το αν η κοινωνία το αποδέχεται ή όχι.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν

Τα 4 ζώδια που εύκολα θα σας θεωρήσουν δεδομένους

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση