ΖΩΔΙΑ

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν
Photo by Anete Lusina from Pexels

Δεν είμαστε όλοι εξωστρεφείς. Ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να μας μιλήσουν, αν δε μας γνωρίζουν. Μάλιστα, για να ξεστομίσουν μία φράση, πρέπει να την έχουν προβάρει πολλές φορές στο μυαλό τους. Παρατηρούν όσα γίνονται γύρω τους, αλλά σπάνια τα σχολιάζουν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος

Οι συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι Καρκίνοι προτιμούν να ακούν, παρά να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις. Τους αρέσει να παραμένουν σιωπηλοί και ήσυχοι, ώστε να «ζυγίσουν» τις προσωπικότητες των συνομιλητών τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν. Αναλύουν όλα τα πιθανά σενάρια για το τι μπορεί να πάει στραβά – αυτός είναι και ο λόγος που συχνά τους θεωρούμε εσωστρεφείς. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουν τις απόψεις τους, ενώ δε βιάζονται να κρίνουν άτομα και καταστάσεις.

Σκορπιός

Οι μυστηριώδεις Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθείς. Ανοίγονται σε ελάχιστους πολύ στενούς τους φίλους, ενώ χρειάζεται να τους αποδείξουμε την αφοσίωσή μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Θέλουν το χρόνο τους, μέχρι να αισθανθούν άνετα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ντροπαλοί από τη φύση τους. Δε μιλούν εύκολα σε αγνώστους, προτιμούν να περιμένουν στη γωνία όταν βρίσκονται σε κάποια εκδήλωση. Είναι, όμως, εξαιρετικοί ηγέτες επειδή ακριβώς πρώτα αξιολογούν τις καταστάσεις και μετά δρουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που εύκολα θα σας θεωρήσουν δεδομένους

Κριός, Ζυγός, Σκορπιός: Ποιος είναι ο κρυφός φόβος αυτών των ζωδίων

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση