ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τους τσακωμούς

Τα 5 ζώδια που κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τους τσακωμούς
Photo by Ben White on Unsplash

Έρχονται μέρες που πρέπει να υψώσουμε τη φωνή μας για να υπερασπιστούμε τον εαυτό ή τις απόψεις μας. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι, ένας τσακωμός είναι, κάποιες φορές, αδύνατο να αποφευχθεί.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 5 ζώδια, κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν την ηρεμία στο χώρο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δε θέλουν να έρχονται αντιμέτωποι με αμήχανες και δύσκολες καταστάσεις. Θα αποφύγουν τις εντάσεις με κάθε τρόπο. Είναι εξαιρετικοί leaders και προστατεύουν τους άλλους, όμως συχνά υποτιμούν τον εαυτό τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι. Προσπαθούν να διατηρούν την ηρεμία στην ατμόσφαιρα επειδή είναι ευάλωτοι και γνωρίζουν πως ένας καυγάς ίσως τους πληγώσει.

Παρθένος

Αντί να τσακωθούν, οι Παρθένοι θα βρουν τη λύση στο πρόβλημα. Υπομονετικοί και πρακτικοί, δε θα χαλάσουν τη διάθεσή τους για κάτι που διορθώνεται.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, στον οποίο δεν υπάρχει θυμός. Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τις δυσκολίες και προτιμούν να μένουν σιωπηλοί – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα χάσουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την passive – aggressive συμπεριφορά τους. Αντί να τσακωθούν μαζί μας, θα μας κάνουν να αισθανθούμε άσχημα και να ζητήσουμε συγγνώμη, ακόμη κι αν δεν φταίξαμε σε τίποτα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που μας γεμίζουν αισιοδοξία, ό, τι κι αν συμβεί

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τύχη στα οικονομικά τους το 2021

Ποιον πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση