ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να εθιστούν στην τεχνολογία

Photo by BRUNO EMMANUELLE on Unsplash

Η τεχνολογία κυριαρχεί στη ζωή μας. Ό, τι κι αν γίνει, έχουμε δίπλα μας το κινητό μας τηλέφωνο. Από αυτό ενημερωνόμαστε, μ’ αυτό επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια, είναι λίγο πιο ενθουσιώδεις. Η καρδιά τους χτυπάει γρηγορότερα στο άκουσμα των ειδοποιήσεων, ενώ αν δεν κρατούν το smartphone τους στο χέρι αισθάνονται πως κάτι τους λείπει.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι λατρεύουν το κινητό τους. Αναρτούν διαρκώς φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «χαζεύουν» στην αρχική τους σελίδα, διαβάζουν άρθρα. Όταν, μάλιστα, στέλνουν μηνύματα, απομακρύνονται από τον κόσμο γύρω τους και ζουν σ’ ένα δικό τους περιβάλλον.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι λατρεύουν την τεχνολογία. Θέλουν να είναι διαρκώς ενημερωμένοι, να επικοινωνούν με τους αγαπημένους τους και να δέχονται διαδικτυακή προσοχή.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τους αρέσει να γράφουν. Όχι βιβλία, αλλά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μηνύματα. Όταν τους στέλνουμε, μας απαντούν αμέσως και δεν τους αρέσει να καθυστερούμε. Μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, μάλιστα, γίνονται πιο άμεσοι και φαίνονται λιγότερο ντροπαλοί απ’ όσο είναι στην πραγματική ζωή.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι ξεκαρδιστικοί. Ανεβάζουν τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε, κάνουν έξυπνα σχόλια στις δικές μας αναρτήσεις και τους αρέσει να παίρνουν επιβεβαίωση. Συχνά, μάλιστα, θα τους δούμε να κοιτούν την οθόνη τους και να γελούν με τα δικά τους αστεία.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα σας βγάλουν από τη ζωή τους, αν τολμήσετε να τα πληγώσετε

Τα 4 ζώδια που δεν ανέχονται τα λάθη

Ποιο είναι το ζώδιό σας στην αστρολογία των Μάγια;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση