ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δε χρειάζονται σύντροφο για να νιώσουν ολοκληρωμένα

Τα ζώδια που δε χρειάζονται σύντροφο για να νιώσουν ολοκληρωμένα
Photo by Ike louie Natividad from Pexels

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ένας άνθρωπος θεωρείται ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος μόνο αν είναι σε σχέση; Μετά από ένα διαζύγιο, πολλοί ρωτούν τους πρώην συζύγους πότε θα «ξαναφτιάξουν» τη ζωή τους, λες και το μόνο που χρειάζονται, είναι ένας νέος έρωτας. Μετά από έναν χωρισμό, συχνά μας παρηγορούν λέγοντας πως δε θα αργήσουμε να γνωρίσουμε κάποιον καινούργιο.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια, αποδεικνύουν πως δεν έχουν ανάγκη από το «άλλο τους μισό».

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν μία τεράστια λίστα με όσα πρέπει να κάνουν και περνούν καλύτερα όταν δε βρίσκονται σε σχέση. Επικεντρώνονται στους στόχους τους, έχουν χρόνο για να βελτιώσουν τον εαυτό τους και δε χρειάζονται κανέναν για να τους επιβεβαιώσει πως είναι ξεχωριστοί. Το γνωρίζουν ήδη.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν την περιπέτεια και δε θέλουν να περιορίζονται. Προτιμούν να εργαστούν, να ταξιδέψουν και να διαβάσουν βιβλία, παρά να συμβιβαστούν με ανθρώπους που δεν τους ταιριάζουν, απλώς για να μην είναι μόνοι.

Υδροχόος

Αντί να προσπαθούν να ταιριάξουν με όσα ζητά ο σύντροφός τους, οι Υδροχόοι αναζητούν ανθρώπους που θα ταιριάζουν στους ίδιους. Είναι εγωιστές, όμως δεν συμβιβάζονται σε καταστάσεις που απαιτούν θυσίες. Προτιμούν να περιμένουν να έρθει ο κατάλληλος στο δρόμο τους, παρά να ψάξουν να τον βρουν.

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν κρατούν την ψυχραιμία τους στα δύσκολα

Τα 5 ζώδια που κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τους τσακωμούς

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση