ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που προσπαθούν να κρύψουν την ευαίσθητη πλευρά τους

Photo by Jude Beck on Unsplash

Το να παραδεχθούμε τις ευαισθησίες μας και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, απαιτεί θάρρος. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε τεράστια δύναμη. Όμως, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Κι αυτό γιατί ρίχνοντας τις άμυνές μας, επιτρέπουμε σε περισσότερους να μας γνωρίσουν – άρα να μας κρίνουν και να μας πληγώσουν.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, φορούν το σκληρό τους προσωπείο και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν κρυφό τον αληθινό τους εαυτό.

Ταύρος

Οι πεισματάρηδες Ταύροι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν τις αδυναμίες τους. Δε θέλουν να πουν τι πραγματικά σκέφτονται, καθώς πιστεύουν ότι έτσι θα δώσουν δικαίωμα να τους θεωρήσουν δεδομένους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θέλουν να δείχνουν ότι έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Είναι τελειομανείς και κάνουν ό, τι μπορούν για να φαίνονται τέλειοι προς τα έξω. Κι όμως, στην πραγματικότητα είναι βαθιά ανασφαλείς.

Λέων

Οι Λέοντες δίνουν τις καλύτερες συμβουλές και θεωρούν τους εαυτούς τους leaders. Πιστεύουν πως δείχνοντας την πιο ευαίσθητη πλευρά τους, θα χάσουμε το σεβασμό που τρέφουμε για εκείνους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να πουν ψέματα στους διευθυντές τους

Τα 5 ζώδια που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα κοινωνικά πρότυπα

To ιδανικό trick για να γίνετε πιο παραγωγικοί το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση