ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να πουν ψέματα στους διευθυντές τους

Photo by Ilyuza Mingazova on Unsplash

Όλοι λέμε ψέματα – είτε επειδή θέλουμε να αποφύγουμε τις συνέπειες κάποιου λάθους, είτε για να εντυπωσιάσουμε με το πόσο σπουδαίοι είμαστε. Καθένας έχει το δικό του λόγο. Κάποιοι, όμως, αποφεύγουν την αλήθεια συχνότερα από άλλους.

Δεν είναι ειλικρινείς σε σοβαρά, κυρίως, ζητήματα, ενώ λένε τακτικά ψέματα στους προϊσταμένους τους.

Σκορπιός

Είναι οι πιο χειριστικοί του ζωδιακού κύκλου και η πρωτιά τους στη λίστα δε μας προκαλεί καμία έκπληξη. Έχουν μοναδικό τρόπο να παρουσιάζονται ως θύματα, ώστε να είναι όλοι πιο ευγενικοί μαζί τους. Συχνά, μάλιστα, πείθουν ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό με τα ψέματά τους.

Δίδυμος

Όπως οι Σκορπιοί, έτσι και οι Δίδυμοι γνωρίζουν τι θέλουν και δε θα ησυχάσουν αν δεν το πάρουν. Μας παραπλανούν με ευκολία, καθώς η δημιουργικότητά τους τούς βοηθά να δημιουργούν διαρκώς νέες και πειστικές ιστορίες.

Ιχθύς

Παρότι οι Ιχθείς δεν ανέχονται το ψέμα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το πουν οι ίδιοι. Είναι ιδιαίτερα πονηροί και, για να πάρουν αυτό που θέλουν, διατίθενται να κάνουν τα πάντα. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν να έχουν την εύνοια των διευθυντών τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ταυτόχρονα γοητευτικοί και χειριστικοί – ο χειρότερος συνδυασμός για τους γύρω τους. Λένε εξαιρετικά ψέματα για να αποφύγουν τις ευθύνες των πράξεών τους και για να φανούν ανώτεροι από τους συναδέλφους τους. Δυστυχώς για εκείνους, όμως, δεν είναι αρκετά πειστικοί.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τις άσχημες καταστάσεις πριν συμβούν

Τα 4 ζώδια που προτιμούν να μας πληγώσουν με την αλήθεια, παρά να μας «γλυκάνουν» με ψέματα

Τα 5 ζώδια που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα κοινωνικά πρότυπα

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση