ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Photo by Dario Valenzuela on Unsplash

«Ανάδρομος Ερμής». Δύο λέξεις, δεκάδες συναισθήματα – κυρίαρχο από τα οποία είναι ο φόβος. Γνωρίζουμε καλά πως οι χρονικές περίοδοι που ο πλανήτης αυτός αλλάζει πορεία, χαρακτηρίζονται από εκνευρισμό, θλίψη και μία γενική ατονία. Νιώθουμε πως όλα μας πηγαίνουν στραβά και δε θέλουμε με τίποτα να έρθουν αυτές οι μέρες.

Όλοι θα επηρεαστούμε από σήμερα, 18 Ιουνίου, που ξεκινά, μέχρι τις 12 Ιουλίου που ολοκληρώνεται. Οι παρακάτω τέσσερις, όμως, θα δουν να έρχονται τα πάνω – κάτω στη ζωή τους.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Καλό είναι να σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν, αυτές τις μέρες. Ο ανάδρομος Ερμής θα ταράξει την επικοινωνία των Ταύρων με τους γύρω του, ενώ αναμένονται παρεξηγήσεις.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Λέοντες θα χρειαστεί να έρθουν σε επαφή με το υποσυνείδητο και τον εσωτερικό τους κόσμο. Θα περάσουν αρκετό χρόνο μόνοι, θα αναθεωρήσουν προτεραιότητες και συμπεριφορές, ενώ από τις 13 Ιουλίου θα αρχίσουν να λάμπουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Μικρές εντάσεις και μεγάλη πίεση θα χαρακτηρίσουν αυτές τις μέρες για τους Σκορπιούς. Ίσως αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το χώρο εργασίας τους, στον οποίο καλό είναι να γίνουν ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα βρουν το δρόμο τους, αλλά πριν από αυτό πρόκειται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Δε θα μπορούν να συγκεντρωθούν με τίποτα, όμως θα γίνουν ιδιαίτερα χρήσιμοι για τους γύρω τους. Οι Υδροχόοι ίσως γίνουν κυκλοθυμικοί, όμως για λίγο. Ήρθε η ώρα να μάθουν πώς να διαχειρίζονται καταστάσεις που άλλοτε τους προκαλούσαν φόβο ή τους έκαναν να αισθάνονται άβολα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο στα επαγγελματικά, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 5 ζώδια που πάντα καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν πιο γρήγορα τις δυσκολίες