ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 04/06/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Ben White on Unsplash

Δείξτε τις δεξιοτεχνίες σας.

Κριός

Σήμερα δείξτε τα ταλέντα σας μέσα από τις δράσεις σας. Εστιάστε σε ότι μπορεί να βοηθήσει στην προβολή σας.

Ταύρος

Παρόλο που οι σκέψεις σας είναι διάχυτες σήμερα είστε με κάποιον τρόπο σε πλεονεκτική θέση. Κινηθείτε με σταθερότητα και σιγουριά.

Δίδυμοι

Οι ικανότητές σας και η δυναμική σας σήμερα μπορεί να σας ωφελήσει σε κοινωνικό επίπεδο. Ομάδες ανθρώπων μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.

Καρκίνος

Οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές είναι τάση των ημερών ωστόσο σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό ζήτημα και με σύνεση να το προχωρήσετε με επιτυχία.

Λέων

Οι εμπνεύσεις είναι δυνατές σήμερα και μπορούν να σας βοηθήσουν στις λύσεις που ψάχνετε για ζητήματα που σας απασχολούν.

Παρθένος

Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις. Σκεφτείτε καλά τα δεδομένα και κάντε μια σχετική αναθεώρηση πριν πάρετε αποφάσεις.

Ζυγός

Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Δράστε με ευελιξία σήμερα και μεθοδικότητα.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα ζητήματα που υπάρχει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Δώστε χώρο και χρόνο ακόμη και αν οι δυσκολίες σας έχουν κουράσει.

Τοξότης

Η χαρά της δημιουργίας είναι παρούσα και εσείς σήμερα μπορείτε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία και να πάρετε χαρά.

Αιγόκερως

Θέματα σπιτιού μπορεί να είναι περισσότερο δύσκολο να τα διαχειριστείτε σήμερα γιαυτό λειτουργήστε με λιγότερη παρόρμηση και περισσότερη σκέψη.

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα είναι καλή αρκεί να είστε προσεκτική/ός και να μην αγγίξετε ευαίσθητα θέματα που μπορεί να φέρουν αναστάτωση στους άλλους, ακόμη και σε εσάς.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αλλά θα πρέπει να υπάρξει καλός σχεδιασμός και προγραμματισμός πριν την όποια δράση σας για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλετε.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 ζώδια που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα κοινωνικά πρότυπα

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν

Τα 4 ζώδια που εύκολα θα σας θεωρήσουν δεδομένους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση