ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 06/05/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ζώδια 06/05/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Photo by Ekaterina Krusanova on Unsplash

Ονειροπόληση.

Κριός

Σήμερα θα θέλατε να είστε σε διαφορετικό μέρος από αυτό που είστε ωστόσο υπάρχει τρόπος διαφυγής. Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα που εξιτάρουν την φαντασία σας.

Ταύρος

Άνθρωποι είναι κοντά σας αυτή την στιγμή και νέες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο. Καλό θα είναι να κάνετε ένα καλό φιλτράρισμα.

Δίδυμοι

Εργασιακά θέματα σας απασχολούν σήμερα και διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση.

Καρκίνος

Σήμερα οι εμπνεύσεις είναι δυνατές και μπορούν πραγματικά να σας δώσουν λύσεις και νέες ιδέες σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση το πρόγραμμά σας. Ψυχικές κυρίως φορτίσεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν για λίγο.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε μέσα από μια συνεργασία ή προσωπική σχέση να βγείτε κερδισμένη/ος αρκεί να είστε εστιασμένη/ος στον στόχο σας.

Ζυγός

Καθημερινές καταστάσεις σας απασχολούν σήμερα. Μπορείτε να προχωρήσετε κάτι που θέλετε αρκεί να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Σκορπιός

Η επιτυχία σήμερα έρχεται μέσα από καταστάσεις και δρώμενα στα οποία πιστεύετε και επενδύετε χρόνο και ενέργεια. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Τοξότης

Προσωπικά θέματα σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα. Αφήστε στην άκρη καταστάσεις οι οποίες είναι άνευ σημασίας.

Αιγόκερως

Ξαφνικές ιδέες ή εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε κάτι που θέλετε μέσα από την επικοινωνία.

Υδροχόος

Δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικές δοσοληψίες ή αποφάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά. Σήμερα προχωρήστε με φειδώ.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ταξιδεύει και σας γαληνεύει. Αφιερώστε χρόνο σε κάτι που πραγματικά θα σας γεμίσει χαρά.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τη χαλαρή συζήτηση

Τα 3 ζώδια που αγαπούν τα ζώα όσο τίποτα

Τα 5 ζώδια που κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τους τσακωμούς

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση