ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 21/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ζώδια 21/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Photo by Maha Pau M. on Unsplash

Έντονα δυναμική ημέρα.

Κριός

Η ανάγκη να ασχοληθείτε με δικά σας, προσωπικά πράγματα, θα είναι έντονη σήμερα. Σεβαστείτε αυτή την ανάγκη και αφιερωθείτε σε αυτό που θα σας δώσει χαρά.

Ταύρος

Οι εμπνεύσεις έρχονται η μια μετά την άλλη και βοηθούν στα σχέδια σας. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι αφορά την προβολή σας.

Δίδυμοι

Είναι πολύ σημαντικό αυτή την στιγμή να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας δώσει κυρίως εσωτερική ικανοποίηση. Το θάρρος και η επινοητικότητά θα είναι τα κλειδιά σας σήμερα.

Καρκίνος

Νέα άτομα ή νέες ιδέες έρχονται αυτή την στιγμή για να προσθέσουν τα κομμάτια του πάζλ που λείπουν. Δώστε τους χώρο και χρόνο.

Λέων

Ειδήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να λύσετε ένα πρόβλημα που έχει προκύψει έρχονται σήμερα. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προσκλήσεις.

Παρθένος

Νέοι ορίζοντες και νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας αυτή την στιγμή ακόμη και εάν έχουν προκλήσεις, όπως κάθε τι νέο στην ζωή σας.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί μια αίσθηση απογοήτευσης να λάβει χώρα, ωστόσο είναι μια πολύ δυνατή ημέρα. Είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να δείτε την θετική πλευρά της όποιας κατάστασης.

Σκορπιός

Επαφές δημιουργικές γίνονται αυτή την στιγμή και οι οποίες θα φέρουν νέα ενδεχόμενα μπροστά σας.

Τοξότης

Ο ρεαλισμός και η αντικειμενική ματιά θα σας βοηθήσουν σήμερα να πάρετε σωστές αποφάσεις ή να κάνετε κατάλληλες κινήσεις για κάτι που αφορά την εργασία σας ή/και γενικότερα την καθημερινή σας ρουτίνα.

Αιγόκερως

Μια έμπνευση έρχεται σήμερα και στην οποία πρέπει να δώσετε την πρέπουσα σημασία. Καλό θα ήταν παράλληλα να είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις και τα βήματά σας.

Υδροχόος

Το σπίτι και η οικογένεια ζητά χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Αλλαγές φέρνουν μεγαλύτερη ισορροπία και αποτελεσματικότητα.

Ιχθύες

Η επικοινωνία σήμερα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι το όπλο σας.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν κρατούν την ψυχραιμία τους στα δύσκολα

Τα 3 ζώδια που, συνήθως, είναι τοξικοί σύντροφοι

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση