ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 25/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ζώδια 25/01/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Photo by Becca Correia from Pexels

Ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα σε σκέψεις και καταστάσεις.

Κριός

Η επικοινωνία σήμερα είναι ευεργετική. Το θάρρος και οι δεξιότητές σας μπορούν να εντυπωσιάσουν το πλήθος.

Ταύρος

Οι αξίες είναι πολύτιμες και σήμερα με κάποιον τρόπο το νιώθετε εντονότερα. Παραμείνετε στην κατεύθυνση που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δίδυμοι

Οι ανασφάλειες δεν χωρούν στην τάση της ημέρας. Αποφύγετε ότι μπορεί να τις κινητοποιεί και ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει την εικόνα σας.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσετε στις σκέψεις που μπορούν να σας εμπνεύσουν και να σας οδηγήσουν ένα βήμα πιο μπροστά, βρίσκοντας τις ισορροπίες σας.

Λέων

Οι κοινωνικές σας επαφές παρόλο τις δυσκολίες, σήμερα ευνοούνται και καλό θα ήταν να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Παρθένος

Είναι καλή ημέρα για επιχειρηματικές κινήσεις και ότι αφορά γενικότερα την εργασία σας και τις συνεργασίες σας. Εστιάστε σε ότι μπορεί να φέρει επέκταση σε αυτούς τους τομείς.

Ζυγός

Η απογοήτευση δεν είναι στην τάση της ημέρας γιαυτό θα πρέπει να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να την έλκουν. Απελευθερωτικές καταστάσεις έρχονται αυτή την στιγμή.

Σκορπιός

Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος ή θα υπάρξει η τάση να αποπροσανατολιστείτε. Εάν παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι είναι αντικειμενικά σημαντικό για εσάς, θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας αυτή την στιγμή. Δώστε προτεραιότητα σε ότι σχετίζεται με τους συγκεκριμένους τομείς.

Αιγόκερως

Η καθημερινή ρουτίνα ή εργασία με κάποιον τρόπο παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Νέες ιδέες και σκέψεις μπορείτε να τις μοιραστείτε με ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Υδροχόος

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν επεκτατικό χαρακτήρα. Δώστε προτεραιότητα σε ότι θα σας δώσει προσωπική ικανοποίηση μέσα από την επέκταση και την πρόοδο.

Ιχθύες

Το σπίτι ή/και η ιδιωτική σας ζωή αυτή την στιγμή είναι στο προσκήνιο. Αλλαγές και νέα δεδομένα μπορούν να σας αναζωογονήσουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που, συνήθως, είναι τοξικοί σύντροφοι

Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση