ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 29/11/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Ivana Cajina on Unsplash

Εμπιστοσύνη στην ροή.

Κριός

Αλλαγές μπορεί να λάβουν χώρα σήμερα οι οποίες συνοδεύονται με προκλήσεις ωστόσο υπάρχει ένα είδος μεταμόρφωσης ταυτόχρονα για εσάς μέσα από αναθεωρήσεις.

Ταύρος

Πριν πάρετε αποφάσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και να περιμένετε να ωριμάσουν οι σκέψεις.

Δίδυμοι

Η ενέργεια είναι πολύ έντονη σήμερα και έχετε διάφορους δρόμους που μπορείτε να ακολουθήσετε. Επιλέξτε με σύνεση εκείνη που θα αναδείξει τα ταλέντα σας.

Καρκίνος

Η ευαισθησία σας είναι έντονη σήμερα και χρειάζεται να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο από μια άλλη ημέρα για να παραμείνετε σε ισορροπία. Βοήθεια υπάρχει εάν το θελήσετε.

Λέων

Το σθένος και η ενεργητικότητά σας είναι τα κλειδιά που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που επιθυμείτε.

Παρθένος

Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που προκύπτουν αυτή την στιγμή και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα.

Ζυγός

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά οι διαπραγματεύσεις που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή σας δίνουν το πλεονέκτημα με κάποιον τρόπο.

Σκορπιός

Η δύναμή σας πηγάζει από μέσα σας σήμερα ανεξάρτητα την σύνεση ή την καλή προετοιμασία που κάνετε για κάτι αυτή την στιγμή στην ζωή σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με κάποιον τρόπο βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την στιγμή. Η αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με την ευελιξία σας θα φέρουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Αιγόκερως

Οι αντιπαραθέσεις δεν είναι της παρούσης με την έννοια πως δεν θα παραχθεί κάτι θετικό. Προσπαθήστε να βάλετε σε σειρά τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Υδροχόος

Η αναγνώριση έρχεται μέσα από τα ταλέντα σας και την πίστη στην διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ασχοληθείτε με τα παιδιά.

Ιχθύες

Η ακρίβεια της σκέψης θα σας δώσει το πλεονέκτημα που ζητάτε σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή την προσωπική σας ζωή.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα, όσο κι αν προσπαθήσουν

Τα 3 ζώδια που δε θα «λυγίσουν» από το δεύτερο lockdown

Τι είναι αυτό που σας αγχώνει, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση