ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 30/05/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by K B on Unsplash

Καλή οργάνωση πριν την κάθε δράση.

Κριός

Ο τρόπος που συνδέεστε με το περιβάλλον σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει το επόμενο διάστημα. Η επικοινωνία θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και θα χρειαστεί να εφεύρετε νέους δημιουργικούς τρόπους.

Ταύρος

Ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας θα σας απασχολήσει. Δώστε σημασία σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς στο σήμερα, με λογική.

Δίδυμοι

Ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας αυτή την στιγμή μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει με την έννοια πως νέες ιδέες και τρόποι θα σας βοηθήσουν να προβάλετε τις ικανότητές σας περισσότερο αποτελεσματικά.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να σταθείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια λογική σειρά. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι θέλετε να έχετε επαφή με τα συναισθήματά σας αλλά ο συνδυασμός με την λογική θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λέων

Η ικανοποίηση που παίρνετε μέσα από τις κοινωνικές σας συναναστροφές ή την επαφή με ομάδες ατόμων μπορεί να μην είναι αρκετή και να χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις μεθόδους ή τις δράσεις σας.

Παρθένος

Οτιδήποτε σας έχει απογοητεύσει κυρίως σε εργασιακά θέματα αυτή την στιγμή έρχεται στο προσκήνιο. Νέοι τρόποι και μέθοδοι μπορούν να επεκτείνουν κάτι που ασχολείστε.

Ζυγός

Οι αλλαγές συμβαίνουν γύρω σας ανεξάρτητα εάν το ζητάτε ή όχι αυτή την περίοδο. Καλό θα είναι να είστε σε συντονισμό μαζί τους ώστε να πορευτείτε και να επεκταθείτε κατά περίπτωση. Ένα όραμα χρειάζεται να παραμείνει ενεργό.

Σκορπιός

Τα ναυάγια κρύβουν τους θησαυρούς και εσείς καλείστε να φανερώσετε και να φέρετε στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα τα οποία σας είναι χρήσιμα για την επέκτασή σας.

Τοξότης

Οι προσωπικές ή οι επαγγελματικές σας σχέσεις με κάποιον τρόπο θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Καλή εποχή για να δείτε ξανά ζητήματα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα από μια άλλη σκοπιά.

Αιγόκερως

Είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας ώστε να μπορέσετε να αισθανθείτε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Υδροχόος

Η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο το οποίο θα διεγείρει τις αισθήσεις σας είναι μεγάλη και σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε νέα δημιουργικά ενδεχόμενα και να πάρετε ικανοποίηση.

Ιχθύες

Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο το επόμενο διάστημα. Δώστε χρόνο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να το διατηρήσετε στην ζωή σας.

 

Διαβάστε επίσης:

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα, όσο κι αν προσπαθήσουν

Τα 3 ζώδια που πάντα μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστοί

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση