ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 06/11/2020: Αβεβαιότητα

Photo by Stephan Seeber on Unsplash

Σήμερα ψάχνετε τρόπους να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά.

Κριός

Η ανάγκη να δημιουργηθεί μια λογική δομή, καλύτερες προοπτικές και πιθανότητες βελτίωσης μιας κατάστασης θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας. Ωστόσο  βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Ταύρος

Η απώλεια ελέγχου είναι κάτι το οποίο δεν το αντέχετε αλλά και οι υπερβολικές ευθύνες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αυτή την θέση. Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο.

Δίδυμοι

Η ανάγκη να ενθουσιαστείτε με κάτι δυνατό θα είναι έντονη σήμερα και η ημέρα υποστηρίζει οτιδήποτε γίνεται μέσα από την καρδιά σας. Οι αξίες είναι πολύ σημαντικές αυτή την στιγμή για εσάς.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να νιώσετε ανεξάρτητη/ος και ελεύθερη/ος να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας. Παραμείνετε στην κατεύθυνση η οποία σας δίνει περιθώρια κινήσεων και αφήστε πολύ σημαντικά πράγματα για μια άλλη ημέρα.

Λέων

Ένα αίσθημα ενοχής μπορεί να λάβει χώρα σήμερα ή φόβοι και ανησυχίες να βαρύνουν κάπως την ενέργεια σας. Σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενική υπόσταση και μην αναλωθείτε.

Παρθένος

Σήμερα έχετε το σθένος και το θάρρος να αντιμετωπίσετε παρελθοντικές υποθέσεις με αποτέλεσμα να κερδίσετε με κάποιον τρόπο συναισθηματική απελευθέρωση. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας.

Ζυγός

Η εσωτερική σας δύναμη είναι έντονη και παρόλο που σήμερα η τάση της ημέρας σας ωθεί να απομονωθείτε με κάποιον τρόπο από τα τετριμμένα, την ίδια στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε με καθαρότητα, ζητήματα που αφορούν την δουλειά σας.

Σκορπιός

Η φαντασία σας σήμερα είναι πάρα πολύ ενεργή και μαζί με αληθινά συναισθήματα μπορεί να οδηγηθείτε σε σκέψεις οι οποίες κρύβουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την στιγμή.

Τοξότης

Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική και χρειάζεται να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να την κερδίσετε. Σε συνδυασμό με την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά πως μπορείτε να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε είναι σίγουρο πως τίποτα δεν θα μπορέσει να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σχετίζονται με άλλους ή με ζητήματα τα οποία είναι απαραίτητη η συνεργασία. Δραστηριοποιηθείτε αποφασιστικά και αποτελεσματικά.

Υδροχόος

Η αποφασιστικότητά σας είναι το κύριο χαρακτηριστικό σήμερα σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σας ή μια δραστηριότητα στην οποία αφιερώνετε χρόνο και ενέργεια αυτή την στιγμή. Παραμείνετε σε σταθερές βάσεις.

Ιχθύες

Η αισιοδοξία και το ταπεραμέντο σας σήμερα κερδίζει και τους πιο δύσπιστους του είδους. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν με όμορφα, δημιουργικά συναισθήματα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που δεν αντέχουν τη μακρόχρονη δέσμευση

Τι είναι αυτό που σας αγχώνει, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση