ΖΩΔΙΑ

Τα 3 λιγότερο ανεξάρτητα ζώδια σε μία σχέση

Photo by Joanna Nix-Walkup on Unsplash

Δε χρειαζόμαστε τη σχέση μας για να ολοκληρωθούμε ως άνθρωποι. Ο/Η σύντροφός μας θα μας φτιάχνει το κέφι, θα μας ακούει όταν δεν είμαστε καλά και θα μας φροντίζει. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως χωρίς εκείνον ή εκείνη, είμαστε μισοί. Εϊναι απλώς το κερασάκι – η τούρτα είμαστε εμείς, οι προσπάθειές μας, οι αξία μας.

Ορισμένοι, όμως, όταν ερωτεύονται, χάνουν τον εαυτό τους. Εξαρτώνται από τον άνθρωπό τους και θέλουν διαρκή επιβεβαίωση από εκείνον. Δεν αντέχουν να περνούν ώρες μακριά του και, συνήθως, η ζήλεια«χτυπάει κόκκινο». Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι συναισθηματικοί Καρκίνοι έχουν ανάγκη από διαρκή επικοινωνία. Αν το άλλο τους μισό βρίσκεται στον ίδιο χώρο, θέλουν αγκαλιές. Αν όχι, στέλνουν μηνύματα, παίρνουν τηλέφωνα, δεν αντέχουν αν δε γνωρίζουν τι κάνει κάθε λεπτό. Δεν είναι επειδή προσπαθούν να τους ελέγξουν, δεν είναι κτητικοί. Απλώς ανησυχούν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Δεν αντέχουν τη μοναξιά και τους αρέσει να είναι συνέχεια μαζί με τον άνθρωπό τους. Είτε πρόκειται για μία βόλτα στα μαγαζιά, είτε για επαγγελματικό ταξίδι, θέλουν αν είναι μαζί συνέχεια. Θα κάνουν ό, τι χρειάζεται, αρκεί να μη μείνουν χώρια για περισσότερο από μερικές ώρες. Αυτό ίσως φαίνεται κουραστικό, όμως, ας μην ξεχνάμε πως οι Ζυγοί είναι από τους πιο ισορροπημένους του ζωδιακού κύκλου.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δύσκολα ερωτεύονται αλλά, όταν αυτό συμβεί, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να είναι ο άλλος καλά. Δίνουν δεύτερες, τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες με μεγάλη ευκολία, καθώς τους αρέσει να αγαπούν – το προτιμούν, συχνά, απ’ το να αγαπιούνται. Χρειάζονται κάποιον στη ζωή τους κι αν τον βρουν, δεν τον αφήνουν να φύγει.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώδια;

To πιο τοξικό σας χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι 3 πιο κτητικοί του ζωδιακού κύκλου

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση