NEED TO KNOW

Google: Η νέα συνεργασία της έχει σκοπό να αναδείξει νέα ταλέντα μέσα από ένα δωρεάν νυχτερινό σχολείο

Η φιλανθρωπική οργάνωση D&AD συνεργάζεται με την Google για να επεκτείνει το Shift, το δωρεάν νυχτερινό σχολείο του οργανισμού, για την ανάδειξη ταλέντων, που δεν είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν κάποιο πανεπιστήμιο.

Η συνεργασία που ανακοίνωσαν, αποσκοπεί στην ανάδειξη, την υποστήριξη και τελικά την εξασφάλιση θέσεων εργασίας για ποικίλα δημιουργικά ταλέντα.

Μαζί θα επεκτείνουν το Shift, το δωρεάν νυχτερινό σχολείο που διοικείται από τη D & AD για αυτοδημιούργητους, δημιουργούς εκτός πανεπιστημίων, που λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Η νέα συνεργασία ξεκινά με το λανσάρισμα του φετινού D&AD Shift με την Google στο Λονδίνο, ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μια σειρά από κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες.

Από το 1980, το D&AD New Blood, προωθεί τη δημιουργική αριστεία, καλλιεργώντας τα ταλέντα που αναδύονται. Λαμβάνοντας χώρα στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο, η Shift αντιμετωπίζει τα εμπόδια εισόδου στη δημιουργική βιομηχανία, παρέχοντας την ευκαιρία στα αναδυόμενα ταλέντα να ακονίσουν τις δεξιότητές τους, να δημιουργήσουν ένα δίκτυο και να αναπτύξουν τα portfolio τους.

Σε μια εποχή που ο δημιουργικός κλάδος χρειάζεται να δώσει προτεραιότητα και να ανταποκριθεί στην ποικιλομορφία και την ένταξη στο εργατικό δυναμικό, το Shift επιτρέπει επίσης στις εταιρείες να αξιοποιήσουν μια ομάδα διαφορετικών ταλέντων και προσπαθεί να οικοδομήσει μια βιομηχανία που να αντανακλά και να σχετίζεται με την κοινωνία γενικότερα.

Οι στατιστικές που συγκεντρώθηκαν το 2019 έδειξαν ότι από την ολοκλήρωση του νυχτερινού σχολείου, το 78% των αποφοίτων του Shift στο Λονδίνο έχουν εισέλθει σε αμειβόμενη δημιουργική απασχόληση.

Μετά την πανδημία, τα επίδοξα δημιουργικά ταλέντα, αντιμετωπίζουν περισσότερες προκλήσεις από ποτέ και αυτή η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στην D&AD να επεκτείνει επιτυχώς το πρόγραμμα Shift σε μια νέα φάση ανάπτυξης.

Το D&AD Shift with Google θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ για πρώτη φορά το 2021 και θα εισαχθεί σε δύο ακόμη πόλεις τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς και την έναρξη νέων ψηφιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που στοχεύουν στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε μάθηση παγκόσμιας κλάσης.

Η συνεργασία θα διευκολύνει επίσης την εισαγωγή ειδικών ενοτήτων στο πρόγραμμα σπουδών στη Διαφήμιση, τον Ψηφιακό Σχεδιασμό, το Σχεδιασμό Γραφικών και την Παραγωγή.

Το πρόγραμμα 2021 D&AD Shift with Google London, είναι πλέον ανοιχτό για εφαρμογές από επίδοξα δημιουργικά ταλέντα, χωρίς παραδοσιακά προσόντα πανεπιστημιακού επιπέδου. Φέτος, οι υποψήφιοι που θα επιτύχουν, θα κερδίσουν μια θέση στο νυχτερινό σχολείο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021. Ως μέρος του Shift, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα έργων, που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις και θέματα της βιομηχανίας. μαζί σε μια τελική έκθεση δημιουργικού έργου τον Νοέμβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

#GrowWithGoogle: 100 χιλιάδες Μαύρες γυναίκες αποκτούν ψηφιακές δεξιότητες και παίρνουν μαθήματα ηγεσίας

Πώς να δημιουργήσετε ένα άψογο βιογραφικό σύμφωνα με την director of talent της Google

Τι αλλάζει από την 1η Ιουνίου 2021 στο Google Photos

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση