ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Μαριλένα Γεραντώνη: Δέχτηκα παρενόχληση από άτομο χρόνια στο χώρο-Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δικαιωθώ

Μαριλένα Γεραντώνη
Credits: Λευτέρης Σιαράπης, Instagram @lefteris_siarapis

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Μega τα Σαββατοκύριακα Μαριλένα Γεραντώνη, μίλησε στo Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν είχε καταγγείλει επίσημα το θύτη και είχε μιλήσει μόνο στους συναδέλφους της για την πίεση που δεχόταν, είναι επειδή ήταν νέα σε αντίθεση με το άτομο αυτό που μετρούσε χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ακολουθεί η δήλωση της: “Ναι, έχω δεχθεί παρενόχληση και μόνο. Την εποχή εκείνη δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες, όπως σήμερα. Μίλησα άμεσα σε συναδέλφους για την πίεση που είχα υποστεί, όμως δεν το κατήγγειλα επισήμως. Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δικαιωθώ, ούτε να γίνω πιστευτή.

Το άτομο ήταν πολλά χρόνια στον χώρο, ενώ εγώ μόλις λίγους μήνες στη δημοσιογραφία. Η διαχείριση δεν ήταν εύκολη, αλλά το πάλεψα με τον σωστό τρόπο. Για καλή μου τύχη, σχετικά γρήγορα παρουσιάστηκε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Ήταν στο MEGA – όνειρο ζωής για κάθε δημοσιογράφο – την οποία και άδραξα χωρίς σκέψη, κι έτσι εγκατέλειψα το προηγούμενο, τοξικό περιβάλλον”.

 

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: Ζητώ συγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, ήμουν ερωτευμένος

Ελένη Ράντου: Είμαστε εδώ με εσάς που υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έχω δεχθεί και σεξουαλική βία και παρενόχληση-Γιατί λέμε ότι φταίει το θύμα και όχι ο θύτης;

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση