ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Αιμιλία Υψηλάντη: Δέχθηκα ψυχολογική βία από το Γιώργο Κιμούλη όταν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ

Αιμιλία Υψηλάντη: Δέχθηκα ψυχολογική βία από το Γιώργο Κιμούλη όταν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται για την ψυχολογική βία που δέχθηκε από το Γιώργο Κιμούλη, όταν ακόμη ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών, πριν από τριάντα περίπου χρόνια. Τότε, μάλιστα, ήταν ανοιχτό το ενδεχομενο να τη διαδεχθεί εκείνος.

Όπως αποκάλυψε, είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει τα λεγόμενά της. Υπήρξαν, όμως, ορισμένοι συνάδελφοί της που το κατάλαβαν.

«Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κυρία Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Δεν κρίνουμε για το ταλέντα, αλλά κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς συναδέλφους κι αυτό όχι στην προσπάθεια μιας πρόβας, αλλά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη. Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολο να τα αποδείξω, αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι», είπε η 79χρονη ηθοποιός.  «Δέχθηκα ψυχολογική βία, αν και ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ».

Η Αιμιλία Υψηλάντη τόνισε ότι θα βρίσκεται πλάι στη Ζέτα Δούκα, για να καταθέσει όποτε χρειαστεί. Μάλιστα, υποστηρίζει πως πολλές ακόμη ηθοποιοί θα μιλήσουν κατά του Γιώργου Κιμούλη, αν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο.

 

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: «Ο Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα στους ηθοποιούς»

Φαίη Κοκκινοπούλου: «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους

Κατερίνα Γερονικολού: Μετά τη Ζέτα Δούκα, καταγγέλλει το Γιώργο Κιμούλη για εκφοβισμό – Η απάντηση του ηθοποιού

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση