ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι 5 αλαζόνες του ζωδιακού κύκλου

πηγή: Pexels

Είναι σημαντικό να έχουμε αυτοπεποίθηση. Αισθανόμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις και τις πράξεις μας, υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και δε χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση κανενός. Όμως, κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Θεωρούν πως είναι καλύτεροι απ’ όλους και δε σέβονται το διαφορετικό. Πιστεύουν πως αν διαφωνούμε μαζί τους έχουμε άδικο και πως μάλλον δεν έχουμε καταλάβει καλά τι μας λένε.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου νομίζουν πως είναι πρώτοι σε όλα. Τους αρέσει να είναι αρχηγοί, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να αναλαμβάνουν ευθύνες, ενώ πιστεύουν πως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε κατώτεροι.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι χαλαροί αλλά τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο λόγος για τους Ταύρους, οι οποίοι θέλουν να αναγνωρίζεται η αξία τους ακόμη κι όταν δεν είναι οι καλύτεροι. Σημασία έχει μόνο η δική τους γνώμη, άλλωστε, σύμφωνα με την οποία είναι κορυφαίοι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Παρότι είναι ταλαντούχοι και δημιουργικοί , ξεχνούν πως ίσως υπάρχει κάποιος καλύτερος στο χώρο. Μιλούν για τα κατορθώματά τους, τα βιβλία που διαβάζουν και τη μουσική που ακούν, θεωρώντας πως είναι μοναδικοί. Μάλιστα, προσβάλλονται αν δουν κάποιον εξίσου καλλιεργημένο μ’ εκείνους.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Όπως οι Κριοί, έτσι και οι Λέοντες έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους. Απαιτούν προσοχή και σεβασμό, χωρίς καμία διάθεση να τα ανταποδώσουν. Θέλουν να φαίνεται πως είναι οι καλύτεροι, ακόμη κι αν παίρνουν τα εύσημα στους κόπους άλλων.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι θέλουν να φαίνονται μυστηριώδεις και σοφοί, όμως απέχουν αρκετά από το προσωπείο που βγάζουν προς τα έξω. Αλαζόνες, με υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό τους, δυσκολεύονται να δεχθούν πως όλοι μας είμαστε ξεχωριστοί, καθένας με το δικό του τρόπο.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 εγωιστές του ζωδιακού κύκλου που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος χαλάρωσης, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 3 ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση