ΖΩΔΙΑ

Οι 5 εγωιστές του ζωδιακού κύκλου που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους

Photo by Jeremy Bishop on Unsplash

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι είμαστε εγωιστές, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Θέλουμε να περνάει το δικό μας και να βρισκόμαστε στο επίκεντρο της προσοχής των γύρω μας, όμως δεν ενοχλούμαστε όταν συμβαίνει το αντίθετο.

Ορισμένοι, σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, αδιαφορούν για εμάς και τα συναισθήματά μας, ενώ όταν βάζουν ένα στόχο είναι ικανοί να καταστρέψουν όποιον σταθεί στο δρόμο τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου ξέρουν τι θέλουν και δε σταματούν αν δεν το πάρουν. Μοναδική τους προτεραιότητα, είναι η προσωπική τους ευχαρίστηση ενώ δε χαίρονται με την επιτυχία των άλλων. Θα χαμογελάσουν όταν μάθουν πως τα πηγαίνουμε καλά, αλλά το «μπράβο» τους θα είναι ειλικρινές μόνο αν γνωρίζουν πως εκείνοι πηγαίνουν καλύτερα.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αποτελούν σύμβολο σταθερότητας και μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους, όμως είναι τρομερά άπληστοι και υλιστές. Ο λόγος για τους Ταύρους, οι οποίοι μπορούν να γίνουν υπερευαίσθητοι και κτητικοί. Ζητούν διαρκώς περισσότερα από εμάς, ακόμα κι αν τους δίνουμε τα πάντα.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Είναι κυκλοθυμικοί και αρκετά επιφανειακοί – σε βαθμό που μας εκπλήσσουν. Μπορεί να στέκονται δίπλα μας χαμογελαστοί και, σε δευτερόλεπτα, να εμφανιστεί ένα άλλο τους πρόσωπο, επειδή αισθάνονται ότι δεν τους δίνουμε προσοχή.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όμως το ένα μειονέκτημά τους επισκιάζει τα πάντα. Δε δέχονται να συμβιβαστούν ώστε να συναντήσουν τα δικά μας «θέλω», ενώ απαιτούν να κάνουμε κάθε θυσία για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι βρίσκουν μειονεκτήματα στα πάντα, λάθη σε ό, τι κι αν κάνουμε, ενώ έχουν το μεγαλύτερο ταλέντο στο να μας κατακρίνουν. Σκληροί κι απαιτητικοί, δε δέχονται πως έχουν άδικο και επιμένουν στις απόψεις τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν ποτέ πίσω

Ποιοι είναι οι πιο αθλητικοί του ζωδιακού κύκλου;