ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια με το ισχυρότερο ένστικτο

Photo by Sonnie Hiles on Unsplash

Πολλές φορές, μας λένε πως έχουν ένα προαίσθημα πως τα πράγματα θα πάνε καλά και, τελικά, βγαίνουν σωστοί. Τονίζουν πως ένας άνθρωπος δεν τους φαίνεται «σωστός» για εμάς και, πράγματι, στο τέλος μας πληγώνει. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ισχυρό και σχεδόν αλάνθαστο ένστικτο.

Ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια:

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι δρουν με βάση το ένστικτό τους και εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους. Αν δε νιώθουν άνετα με μία κατάσταση, την αποφεύγουν και τους βγαίνει σε καλό. Καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας και έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μας συμβουλεύουν, χωρίς να μας επιβάλλουν την άποψή τους.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δημιουργικοί και παρορμητικοί, οι Ιχθείς ακολουθούν το ένστικτό τους χωρίς να το σκέφτονται διπλά και εμπιστεύονται την ψυχή τους. Όταν κάτι πηγαίνει στραβά, συνήθως το αισθάνονται από νωρίς – ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία ένδειξη – και φέρονται ανάλογα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί έχουν τη μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνουν πότε τους λέμε ψέματα. Ό, τι κι αν κάνουμε, θα μας ανακαλύψουν, δε θα μπορέσουμε ποτέ να τους το κρύψουμε. Οι ίδιοι, τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, γνωρίζουν τι κάνουν και γιατί. Επομένως, είναι αδύνατο να τους εξαπατήσουμε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και χάρη στο ισχυρό τους ένστικτο, δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Παρατηρούν ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες, ενώ κάθε αλλαγή στο περιβάλλον τους, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται σε εμάς, τους ταράζει. Τους αρέσει να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις άμεσα, ενώ έχουν την τάση να υπεραναλύουν τα πάντα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δε συμβιβάζονται ποτέ στις σχέσεις τους

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν το πιο εκλεπτυσμένο γούστο

Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν ποτέ πίσω

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση