ΖΩΔΙΑ

Οι άνθρωποι που δε χάνουν ποτέ την ψυχραιμία τους ανήκουν σε αυτά τα 5 ζώδια

Μέσα σε μία μέρα, πολλά μπορούν να μας κάνουν να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Ίσως αργήσει να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Ίσως, πάλι, συμβεί κάτι έκτακτο στο γραφείο. Μία στιγμή έντασης στο σπίτι ή κάποια αναποδιά αρκούν ώστε να πάψουμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης.

Όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, όμως, είναι μόνιμα ήρεμοι. Υπομονετικοί και πρακτικοί, δύσκολα πανικοβάλλονται.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ας το παραδεχτούμε, οι Λέοντες είναι γεννημένοι leaders. Έχουν τεράστιες ηγετικές ικανότητες, γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν προβλήματα και το χιούμορ τους είναι αυτό που τους βοηθά να χειρίζονται τις πιο αγχώδεις καταστάσεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είναι δύσκολοι άνθρωποι, αλλά μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι η ηρεμία και η υπομονή τους είναι σωτήριες πολλές φορές. Ο λόγος για τους Αιγόκερους, οι οποίοι δρουν με βάση τη λογική, επικεντρώνονται σε όσα μπορούν να διορθώσουν και δεν πανικοβάλλονται για πράγματα που δεν περνούν από το χέρι τους.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ήρεμοι, σταθεροί και αφοσιωμένοι. Φυσικά αναφερόμαστε στους Ταύρους, τους ανθρώπους που μας εμπνέουν να βασιστούμε πάνω τους. Δεν είναι παρορμητικοί και έχουν πάντα μία στρατηγική αντιμετώπισης καταστάσεων κρίσης.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι χαρισματικοί. Βλέπουν πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα και έχουν πάντα σχέδια για τις επόμενες κινήσεις τους. Δεν αναζητούν τη γρήγορη λύση  και η παρουσία τους καθησυχάζει τους γύρω τους.
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Δεν παίρνουν τίποτα προσωπικά και δε δένονται συναισθηματικά με καταστάσεις. Ο λόγος για τους Υδροχόους, που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις σαν τρίτοι, παρέχοντας τη σωστή συμβουλή για την αντιμετώπιση μίας κρίσης.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα κρυφά χαρακτηριστικά των ζωδίων;

Ποιο είναι το ζώδιό σας στην αστρολογία των Μάγια;

Ποιον πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση