ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που αδιαφορούν για εμάς

Photo by Darren Lawrence on Unsplash

Είναι δύσκολοι άνθρωποι, απόμακροι και, όταν μπαίνουν στο χώρο, αισθανόμαστε την ατμόσφαιρα να παγώνει. Ίσως λόγω άμυνας, ίσως λόγω χαρακτήρα, δε θέλουν να δεθούν μαζί μας, ενώ δε μας αφήνουν να τους πλησιάσουμε. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είναι τρομερά συναισθηματικοί, αλλά αδιάφοροι. Προσπαθούν να θωρακίσουν τον εαυτό τους γιατί δεν αντέχουν την προδοσία, με αποτέλεσμα να φέρονται μας φέρονται ψυχρά, σαν να τους είμαστε απόλυτα ασήμαντοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι αρνούνται να μας βάλουν στον κόσμο τους. Πορεύονται μοναχικά, γιατί δε θέλουν να δείξουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Φροντίζουν το φαίνεσθαι κι όχι το είναι – κι αυτό δεν πρόκειται να τους βγει σε καλό.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Κρατούν κρυφά τα συναισθήματά τους και δε σπαταλούν ενέργεια για να καταλάβουν τα δικά μας. Οι Υδροχόοι είναι ψυχροί και τους αρέσει αυτό.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ορισμένες φορές, οι Παρθένοι θεωρούν πως είναι καλύτεροι από όλους, σε όλα. Επιδεικνύουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους σε κάθε ευκαιρία, ενώ σπάνια θα μας αφήσουν να τους πλησιάσουμε. Είναι πολύ ανώτεροι για να ασχοληθούν μαζί μας.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Απρόβλεπτοι και μυστήριοι, οι Δίδυμοι πάντα μας εκπλήσσουν. Μπορεί να είναι φιλικοί τη μια στιγμή, και την άλλη να έχουν αλλάξει πρόσωπο. Δεν τους ενδιαφέρουν τα συναισθήματά μας, όμως, και φροντίζουν μόνο τα δικά τους. Ακόμη κι αν γνωρίζουν πως μας πλήγωσαν, θα αδιαφορήσουν και θα προχωρήσουν παρακάτω.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 3 πιο κτητικοί του ζωδιακού κύκλου

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

To πιο τοξικό σας χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση