ΖΩΔΙΑ

O Ιούλιος πρόκειται να δυσκολέψει αυτά τα 3 ζώδια

Photo by Zack Minor on Unsplash

Ο νέος μήνας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός. Έχει έρθει το καλοκαίρι και όλοι περιμένουμε να βρούμε τη γαλήνη που τόσο αναζητούμε, όμως ορισμένοι θα χρειαστεί να περιμένουν. Όσο σκληρό κι αν είναι, χρειάζεται να πάρουν βαθιά ανάσα και να το αποδεχθούν: Δε θα περάσουν καλά τον Ιούλιο.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με την πιο συναισθηματική τους πλευρά. Θα αναθεωρήσουν καταστάσεις και συμπεριφορές, προσπαθώντας να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους. Θα νιώσουν άβολα, όμως θα βγουν δυνατότεροι από όλο αυτό.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι θα γίνουν – ακόμη περισσότερο – επιλεκτικοί, ενώ τίποτα δε θα τους ικανοποιεί. Θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τον πνευματικό τους κόσμο, ενώ πρόκειται να απομονωθούν. Θα χρειαστεί να γνωρίσουν καλύτερα τα συναισθήματά τους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα αυτόν το μήνα. Θα χρειαστεί να κάνουν θυσίες, να αποφασίσουν τι θα κρατήσουν στη ζωή τους και τι θα φύγει για πάντα. Πρόκειται να κάνουν ένα ταξίδι γεμάτο σκαμπανεβάσματα, μέχρι να φτάσουν στη χαλάρωση που τόσο έχουν ανάγκη.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που μισούν το ψέμα

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν όλα τους τα χρήματα στην αρχή του μήνα

Οι εναλλακτικές διακοπές ταιριάζουν σ’ αυτά τα 4 ζώδια

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση