ΖΩΔΙΑ

Όταν πιέζονται αυτά τα 3 ζώδια, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό

στρες
πηγή: Pexels

Όλοι μας έχουμε πιεστεί στο χώρο εργασίας μας, ως μαθητές και φοιτητές. Κάποιοι, δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το άγχος μας. Άλλοι, δεν του επέτρεψαν να τους καταβάλλει και το νίκησαν. Σε αυτούς θα αναφερθούμε τώρα.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι ατρόμητοι, δεν επηρεάζονται από τις δυσκολίες. Παίρνουν το χρόνο τους, δρουν μεθοδικά και φτάνουν στο στόχο τους. Ακόμη κι όταν «πνίγονται», παίρνουν βαθιά ανάσα και ξεκινούν, χωρίς να σταματήσουν πριν τα καταφέρουν.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες δεν αγχώνονται ποτέ και για κανένα λόγο. Δε θέλουν δράμα στη ζωή τους και αντιμετωπίζουν τα πάντα χαλαρά, απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Αντί να σπαταλήσουν το χρόνο τους γεμάτοι ανησυχία και υπεραναλύοντας τις καταστάσεις, αναλαμβάνουν δράση και γίνονται παραγωγικοί.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ζουν στο δικό τους κόσμο και προτιμούν να απέχουν από την σκληρή πραγματικότητα. Το ελεύθερο πνεύμα των Ιχθύων δεν τους επιτρέπει να αγχώνονται παραπάνω απ’ όσο αντέχουν να διαχειριστούν, ενώ δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικοί. Πάντα ήρεμοι και χαμογελαστοί, αποτελούν τους ιδανικούς συναδέλφους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 πιο ανέμελα ζώδια

Τα 5 ζώδια που χρειάζονται εντατικά μαθήματα οργάνωσης

Αυτά τα ζώδια δε συμβιβάζονται ποτέ και με τίποτα

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση