ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τις άσχημες καταστάσεις πριν συμβούν

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τις άσχημες καταστάσεις πριν συμβούν

Οι περισσότεροι έχουμε γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους. Είναι οι φίλοι, γνωστοί ή συγγενείς με το αλάνθαστο ένστικτο, που μας προειδοποιούν για καταστάσεις και πάντα αποδεικνύονται σωστοί. Δίνουν τις καλύτερες συμβουλές και μας προστατεύουν.

Ποια είναι τα ζώδια που διαισθάνονται τις άσχημες καταστάσεις, πριν αυτές συμβούν;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι πανικοβάλλονται και έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μας αγχώνουν. Όχι, όμως, άδικα. Έχουν ισχυρό ένστικτο και προσπαθούν να μας αποτρέψουν από αποφάσεις που, πιθανότατα, θα αποβούν καταστροφικές. Αν, μάλιστα, έρθει η στιγμή να τους ανακοινώσουμε κάποια κακή είδηση, δε θα εκπλαγούν. Ήδη γνώριζαν πως κάτι αρνητικό θα συνέβαινε.

Ιχθύς

Δημιουργικοί και παρορμητικοί, οι Ιχθείς ακολουθούν το ένστικτό τους χωρίς να το σκέφτονται διπλά και εμπιστεύονται την ψυχή τους. Όταν κάτι πηγαίνει στραβά, συνήθως το αισθάνονται από νωρίς – ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία ένδειξη – και φέρονται ανάλογα.

Σκορπιός 

Οι Σκορπιοί έχουν τη μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνουν πότε τους λέμε ψέματα. Ό, τι κι αν κάνουμε, θα μας ανακαλύψουν, δε θα μπορέσουμε ποτέ να τους το κρύψουμε. Οι ίδιοι, τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, γνωρίζουν τι κάνουν και γιατί. Επομένως, είναι αδύνατο να τους εξαπατήσουμε. Δυστυχώς όμως, περιμένουν πάντα το χειρότερο από τους άλλους. Αυτός είναι και ο λόγος που εμπιστεύονται ελάχιστους.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 ζώδια που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα κοινωνικά πρότυπα

Τα ζώδια που δε χρειάζονται σύντροφο για να νιώσουν ολοκληρωμένα

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση