ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κλείνονται στον εαυτό τους και δεν εμπιστεύονται κανέναν

πηγή: Unsplash

Όλοι μας έχουμε πληγωθεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Μας έχουν προδώσει, μας έχουν πει ψέματα κι εμείς ήμασταν απόλυτα σωστοί. Αυτό δε σημαίνει πως χάνουμε την πίστη μας στους ανθρώπους. Απλώς είμαστε πιο προσεκτικοί και δεν αφήνουμε τον καθένα να γνωρίσει την ψυχή μας.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια, δε συμφωνούν. Δεν εμπιστεύονται κανέναν άλλο, εκτός από τον εαυτό τους.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι προσγειωμένοι και σταθεροί, αλλά δεν ανοίγονται στους άλλους. Αν πληγωθούν, αν σκεφτούν πως κάποιος αγαπημένος τους ίσως τους προδώσει, αγχώνονται. Μάλιστα, σε περίπτωση που χάσουμε την εμπιστοσύνη τους, είναι σχεδόν απίθανο να την ξανακερδίσουμε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου)

Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, οι Καρκίνοι νοιάζονται για εμάς. Δυσκολεύονται να γίνουν ευάλωτοι και να δείξουν αυτά που πραγματικά νιώθουν, γίνονται απόμακροι επειδή φοβούνται πως θα πληγωθούν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Παρότι εκείνοι κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη μας, σπάνια θα μας δείξουν τη δική τους. Περιμένουν το χειρότερο από τους πάντες και τα πάντα, γίνονται μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς. Μισούν τα ψέματα και αν τους προδώσουμε, θα μας βγάλουν μια για πάντα από τη ζωή τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς διαχειρίζεστε τις δυσκολίες, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι άνθρωποι που δε χάνουν ποτέ την ψυχραιμία τους ανήκουν σε αυτά τα 5 ζώδια

Τα 4 ζώδια που χρειάζονται έναν Παρθένο στη ζωή τους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση