ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δε θα διστάσουν να σας βγάλουν από τη ζωή τους

Photo by Sam Burriss on Unsplash

Το να βγάζουμε ανθρώπους από τη ζωή μας, είναι δύσκολο. Έχουμε δεθεί μαζί τους, έχουμε περάσει όμορφες στιγμές, όμως συχνά, είναι μονόδρομος. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τέσσερα ζώδια, παίρνουν τη σκληρή αυτή απόφαση και δε γυρίζουν πίσω.

Ποιοι είναι;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί δεν ανέχονται να περιβάλλονται από αδιάφορους ανθρώπους. Προτιμούν λίγους και καλούς, παρά «φίλους» που τους αγνοούν και τους προδίδουν. Αν μας εμπιστευθούν και φανούμε ανάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης, δεν πρόκειται να μας ξαναμιλήσουν. Αν τους πληγώσουμε, θα μας βγάλουν από τη ζωή τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι παίρνουν το χρόνο τους, όμως αν το αποφασίσουν, δεν υπάρχει γυρισμός. Σκέφτονται διπλά και τριπλά πριν κάνουν το μεγάλο βήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι δειλοί. Από τη στιγμή που θα πουν ότι δε θα μας ξαναμιλήσουν, δεν υπάρχει γυρισμός.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί δένονται δύσκολα μαζί μας, καθώς επιλέγουν λίγους και καλούς έμπιστους ανθρώπους για τον κύκλο τους. Θα μας εμπιστευθούν απόλυτα, θα μας σταθούν στα δύσκολα, αλλά αν τους προδώσουμε, δε θα μας δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι βλέπουν πάντα το καλό στον απέναντί τους κι αναζητούν διαρκώς νέες περιπέτειες. Δεν αντέχουν την αγένεια και την πλήξη, θέλουν μόνο ενδιαφέροντες ανθρώπους γύρω τους και δεν ανέχονται εκείνους που δεν τους ταιριάζουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 πιο χαλαροί του ζωδιακού κύκλου

Ποιο είναι το ζώδιό σας στην αστρολογία των Μάγια;

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση