ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που προτιμούν να μας πληγώσουν με την αλήθεια, παρά να μας «γλυκάνουν» με ψέματα

Τα 4 ζώδια που προτιμούν να μας πληγώσουν με την αλήθεια, παρά να μας «γλυκάνουν» με ψέματα
Photo by Ekaterina Krusanova on Unsplash

Αν ένα πράγμα έχουμε διδαχθεί από μικροί, είναι ότι το ψέμα είναι κακό. Ακόμα και ένα φαινομενικά αδιάφορο, αρκεί για να αλλάξει τον τρόπο που οι άλλοι μας αντιμετωπίζουν. Βέβαια, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε υπάρξει ανειλικρινείς, τις φορές που ήμασταν σίγουροι ότι δε θα μας καταλάβει κανείς. Έχουμε προσποιηθεί ακόμη και συναισθήματα, προκειμένου να διευκολύνουμε τη θέση μας.

Ορισμένοι, όμως, το αποφεύγουν. Δε λένε ψέματα ποτέ, προτιμούν την αλήθεια. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Τοξότης 

Το ψέμα είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό των Τοξοτών. Λατρεύουν την ειλικρίνεια και θέλουν να είναι ανοιχτοί με τους γύρω τους, ακόμα κι όταν δεν τους συμφέρει. Επιθυμούν να δέχονται την αντίστοιχη συμπεριφορά και δεν ανέχονται την απάτη, ειδικά εάν γνωρίζουν την αλήθεια.

Κριός 

Αφοπλιστικά ειλικρινείς, οι Κριοί συχνά λένε αλήθειες για τις οποίες οι γύρω τους δεν είναι έτοιμοι. Όσο σκληρές κι αν είναι, δε θα τις αντικαταστήσουν μ’ ένα βολικό ψέμα απλώς επειδή θέλουν να φανούν καλοί. Προτιμούν να είναι ξεκάθαροι, παρά να μας γεμίζουν ψεύτικες ελπίδες.

Λέων 

Ατρόμητοι και ετοιμόλογοι, οι Λέοντες λένε την αλήθεια από το πρώτο λεπτό. Δεν προσποιούνται για να κάνουν καλή εντύπωση και γι’ αυτό τους εκτιμούμε. Είναι περήφανοι για το χαρακτήρα τους, και αυτή ακριβώς η υπερηφάνεια τους γεμίζει περισσότερο από ένα εύκολο ψέμα.

Καρκίνος

Όσο πιο κοντά τους είμαστε, τόσο ευκολότερα μπορούν να καταλάβουν εάν τους λέμε την αλήθεια. Δεν ανέχονται το ψέμα και θεωρούν την ειλικρίνεια ζωτικής σημασίας. Ακόμα κι αν δεν είναι ευχάριστη. Αν, μάλιστα, τολμήσουμε να τους προδώσουμε, θα μας γυρίσουν την πλάτη για πάντα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν

Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς

Το δυνατότερο «όπλο» αυτών των ζωδίων, είναι η υπομονή

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση