ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς

Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς
Photo by fotografierende from Pexels

Η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς πλησιάζει και, όπως είναι φυσικό, δεν πρόκειται να μας αφήσει να ηρεμήσουμε. Στις 28 Ιανουαρίου λοιπόν, το φεγγάρι θα είναι γεμάτο και η διάθεσή μας θα έχει σκαμπανεβάσματα.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια, πρόκειται να ζήσουν μία μέρα – ή και περισσότερες – όλο ένταση, εκνευρισμό και διαφωνίες.

Ταύρος

Οι Ταύροι πρέπει να σφίξουν τα δόντια και να προετοιμαστούν από τώρα. Τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι, θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που προσπαθούσαν πολύ καιρό να «θάψουν» μέσα τους. Είναι σημαντικό να μην αφήσουν κανέναν – είτε πρόκειται για τον εργοδότη, είτε για το σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς – να καταπατήσει την αξιοπρέπειά τους. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουν σε ό,τι θεωρούν πως τους υποτιμά.

Λέων

Οι Λέοντες θα είναι σε έξαλλη κατάσταση. Από τη μία πλευρά, η δημιουργικότητά τους θα είναι ανεβασμένη και οι ίδιοι θα λάμπουν. Από την άλλη, θα μοιάζουν με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Θα μιλούν για όλους και για όλα, εκφράζοντας κάθε τους συναίσθημα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θα περάσουν υπέροχα στα επαγγελματικά τους. Ο κόπος τους θα ανταμειφθεί, με συναδέλφους και διευθυντές να τους συγχαίρουν για τα επιτεύγματά τους. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει για τα προσωπικά. Στο σπίτι, το κλίμα θα είναι ασφυκτικό και οι εντάσεις μεγάλες.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, σε αντίθεση με τους Σκορπιούς, θα δυσκολευτούν στο επαγγελματικό κομμάτι. Θα τους είναι αδύνατο να συγκεντρωθούν, θα αισθάνονται ανήμποροι και θα θέτουν οι ίδιοι εμπόδια στον εαυτό τους. Είναι καλό να μάθουν να εκφράζουν τα άγχη και το θυμό τους, ώστε α μπορέσουν να προχωρήσουν μπροστά.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που, συνήθως, είναι τοξικοί σύντροφοι

Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ποια είναι τα κρυφά χαρακτηριστικά των ζωδίων;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση