ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που ανυπομονούν να τελειώσει η καλοκαιρινή άδεια και να επιστρέψουν στο γραφείο

Photo by Sincerely Media on Unsplash

Πολλοί μετρούσαμε αντίστροφα μέχρι να περάσουν οι μέρες και να πάμε διακοπές. Και ο καιρός ήρθε και το ταξίδι μας κάναμε και επιστρέψαμε σπίτι. Δεν έφτασε, όμως, ακόμη η ώρα να γυρίσουμε στο γραφείο.

Άλλοι, θα περάσουμε το χρόνο μας χαλαρώνοντας. Άλλοι, πάλι, περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα γίνουν πάλι παραγωγικοί. Ξεκουράστηκαν και είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι εργασιομανείς του ζωδιακού κύκλου δεν είναι άλλοι από τους Αιγόκερους. Λατρεύουν τη δουλειά τους και το μυαλό τους ταξιδεύει συνέχεια σ’ εκείνη. Δεν εργάζονται μόνο επειδή κερδίζουν χρήματα, αλλά γιατί τους αρέσει να είναι παραγωγικοί και να κατακτούν νέους στόχους κάθε μέρα.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Αν τους δοθεί η ευκαιρία να αναλάβουν περισσότερες αρμοδιότητες, θα την αρπάξουν χωρίς να χάσουν χρόνο. Είναι υπεύθυνοι και λατρεύουν τη σκληρή δουλειά – καυχιούνται, μάλιστα, για τις ώρες που περνούν στο γραφείο και είναι απασχολημένοι.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι θεωρούν πως αν κάτι πρέπει να γίνει σωστά, καλό είναι να το αναλάβουν οι ίδιοι. Δεν αφήνουν εκκρεμότητες και όταν προκύψει κατάσταση ανάγκης, τρέχουν πρώτοι να αντιμετωπίσουν την κρίση. Δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες και δεν τα παρατούν. Απαιτούν να γίνονται τα πράγματα με το δικό τους τρόπο και περιμένουν απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα από τους συνεργάτες τους. Δε φεύγουν αν δεν ολοκληρώσουν τα projects τους και ο χρόνος που περνούν στο γραφείο είναι ο πιο δημιουργικός της ημέρας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Αποφασιστικοί και ασταμάτητοι, οι Σκορπιοί προτιμούν να μη φάνε μεσημεριανό παρά να χάσουν την προθεσμία για κάτι που ανέλαβαν. Λατρεύουν τη δουλειά τους, είναι συνεπείς και παραγωγικοί ενώ προσπαθούν να στοχεύουν υψηλότερα, κάθε μέρα που περνάει.

 

Διαβάστε επίσης:

Εάν ανήκετε σ’αυτά τα 4 ζώδια, είστε γεννημένοι leaders

Αυτά είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια

Τα 3 ζώδια που θα ευνοήσει η εποχή του Λέοντα

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση