ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που λένε πάντα αυτό που σκέφτονται χωρίς να μας πληγώνουν

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς, ειδικά με τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε δίπλα μας. Χρειάζεται να τους λέμε τι σκεφτόμαστε, προσέχοντας τα λόγια μας. Οι λέξεις, άλλωστε, πληγώνουν περισσότερο από κάθε τι. Οι παρακάτω τρεις, έχουν τον τρόπο τους και γνωρίζουν πώς θα εκφταστούν ώστε να περάσουν την άποψή τους, αφήνοντας αλώβητη την ψυχή μας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν. Τους ενδιαφέρουν τα συναισθήματά μας και δε θέλουν να μας δώσουν λάθος μηνύματα. Για εκείνους, το σημαντικότερο είναι να πουν τη γνώμη τους χωρίς να χαλάσουν την ψυχολογία μας. Πάντα με χαμόγελο και ειλικρίνεια, θα είναι απόλυτα “διάφανοι”.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί προσπαθούν να έχουν αρμονία στη ζωή τους και δε θέλουν με τίποτα να ταράζουν οι ίδιοι τις ισορροπίες. Θα πουν τη γνώμη τους, αν τη ζητήσουμε, με τέτοιο τρόπο ώστε να εκτιμήσουμε τα λόγια τους και να μη νιώσουμε πως μας κατακρίνουν – ακόμη κι αν το κάνουν, θα το κάνουν με τακτ.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί δε θα έλεγαν τίποτα, αν ήταν στο χέρι τους. Καταπιέζουν τα συναισθήματά τους και δεν αντέχουν τις εντάσεις. Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να ζητήσουμε τις απόψεις τους, θα εκφραστούν με απόλυτη ειλικρίνεια. Πριν το κάνουν, θα μπουν στη θέση μας και θα επιλέξουν προσεκτικά τα λόγια τους. Δε θα μας πλήγωναν ποτέ σκόπιμα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι ρομαντικά και προσπαθούν να το κρύψουν

Αυτοί είναι οι 5 αλαζόνες του ζωδιακού κύκλου

Αυτά είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση