ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα

Photo by Pâmela Lima on Unsplash

Φεύγοντας από την εποχή των Διδύμων, χρειάζεται να προετοιμαστούμε για εκείνη του Καρκίνου. Η μετάβαση για κάποιους θα είναι εύκολη, σαν ένα μικρό παιχνίδι. Άλλοι, όμως, θα χρειαστεί να πάρουν βαθιά ανάσα, καθώς η εβδομάδα που έρχεται πρόκειται να τους δυσκολέψει όσο κανέναν.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου έχουν ρίξει τις άμυνές τους κι επηρεάζονται βαθιά από κάθε τι που συμβαίνει γύρω τους. Τους κυριεύουν τα συναισθήματά τους κι όλες οι προκλήσεις της καθημερινότητας φαντάζουν δυσκολότερες – σχεδόν ακατόρθωτες. Το μόνο που έχουμε να πούμε είνα πως όλο αυτό θα περάσει. Αυτή τη στιγμή, χρειάζεται να επικεντρωθούν στον εαυτό τους.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αισθάνονται σαν να ζουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, θέλουν να κλειστούν στο καβούκι τους και να απομονωθούν. Ο λόγος για τους Λέοντες, οι οποίοι θα αφεθούν, θα κοιτάξουν κατάματα τους μεγαλύτερους φόβους τους και θα αποκτήσουν πολύτημα μαθήματα, μέσα από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Έχουν εξαντληθεί και νιώθουν πιο μακριά από ποτέ από τους στόχους τους. Δε βλέπουν τα θετικά που συμβαίνουν γύρω τους, θεωρούν τους εαυτούς τους αποτυχημένους και πρόκειται να δουν την αυτοπεποίθησή τους να μηδενίζεται. Οι Τοξότες καλό είναι να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να αναθεωρήσουν τις προτεραιότητές τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 πιο ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου

Ο ενεργειακός κρύσταλλος που χρειάζεστε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αυτά τα 3 ζώδια λένε τα καλύτερα ψέματα