ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 10/06/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Zoran Zonde Stojanovski on Unsplash

Λειτουργήστε με σύνεση σήμερα.

Κριός

Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία. Οι σκέψεις σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ο παρορμητισμός πλαισιωμένος.

Ταύρος

Προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται σήμερα να είναι πιο έντονα κινητοποιημένα. Δώστε σημασία σε ότι ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας.

Δίδυμοι

Είναι στιγμή να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Πάντα με πλαισιωμένη σκέψη αλλά με κέντρο την δική σας ικανοποίηση.

Καρκίνος

Πολλές σκέψεις μπορεί να σας αποπροσανατολίζουν αλλά είναι σημαντικό να εστιάσετε στις προσωπικές σας και μόνο ανάγκες αυτή την στιγμή.

Λέων

Είναι κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια διερεύνηση σε ότι είναι κινητοποιημένο και να εστιάσετε την ενέργειά σας προς την κατεύθυνση που θα σας φέρει χαρά και επέκταση μιας επιθυμίας σας.

Παρθένος

Εστιάστε σε ότι μπορεί να επεκταθεί, μακρυά από σκέψεις ή συζητήσεις οι οποίες τείνουν να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας.

Ζυγός

Ένα όραμα είναι ανοιχτό και μπορείτε αυτή την στιγμή να του δώσετε σχήμα και φωνή.

Σκορπιός

Πολύ προσωπικά σας θέματα είναι ενεργοποιημένα αυτή την στιγμή. Κάντε μια καλή ταξινόμηση και προχωρήστε στην πιο δημιουργική οδό.

Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια. Αναθεωρήσεις και προσαρμογές θα σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερο αληθινές συνδέσεις.

Αιγόκερως

Μια καθημερινή σας ασχολία ή η εργασία σας αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη. Αφήστε στην άκρη ότι δεν λειτουργεί πια παραγωγικά.

Υδροχόος

Οι αναβολές ή οι καθυστερήσεις είναι στο παιχνίδι αλλά το ίδιο και η δημιουργική σας τάση. Αφιερώστε τον χρόνο σε ότι μπορεί να παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ιχθύες

Θέματα σπιτιού ή ιδιωτικής ζωής είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή δίνοντας την ευκαιρία να τα αξιολογήσετε εκ νέου και να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας.

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που προσπαθούν να κρύψουν την ευαίσθητη πλευρά τους

Τα 4 ζώδια που προτιμούν να μας πληγώσουν με την αλήθεια, παρά να μας «γλυκάνουν» με ψέματα

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτά είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων του νερού

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση