ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 11/05/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Artem Beliaikin from Pexels

Αλλάξτε σελίδα, νέος κύκλος ξεκινά.

 

Κριός

Η ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι έντονη το επόμενο διάστημα. Δώστε σημασία σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς.

Ταύρος

Νέες αρχές ξεκινούν από σήμερα. Η δύναμη σας και η σταθερότητα σας σε συνδυασμό με τα ταλέντα σας θα βοηθήσουν στην προβολή σας.

Δίδυμοι

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει αυτή την στιγμή. Όποιες και αν δυσκολίες παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της πορείας θα λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Καρκίνος

Στην κοινωνική σας προβολή φαίνεται πως αρχίζετε να εστιάζετε για το επόμενο διάστημα. Είναι σημαντικό να νιώσετε σταθερά και φιλόξενα από το περιβάλλον σας.

Λέων

Καλλιεργείστε όσο καλύτερα γίνεται τις επαφές και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας ειδικά εάν ένα επαγγελματικό ζήτημα είναι αυτή την στιγμή κινητοποιημένο.

Παρθένος

Νέες γνωριμίες και νέες επαφές μπορούν την επόμενη περίοδο να φέρουν ανάπτυξη σε κάτι που ασχολείστε το τελευταίο διάστημα και έχετε επενδύσει ενέργεια.

Ζυγός

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή και για το επόμενο διάστημα να σεβαστείτε πρωτίστως τις προσωπικές σας βαθύτερες επιθυμίες. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταλάβετε τί είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να νιώσετε χαρά.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο τραπέζι για το επόμενο διάστημα. Μέσα από τις συνδέσεις σας θα μπορέσετε να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες ώστε να προχωρήσετε μια επιθυμία ή ένα εγχείρημα.

Τοξότης

Η καθημερινότητά σας αλλάζει σιγά σιγά και θα φροντίσετε εσείς προσωπικά να την κάνετε περισσότερο όμορφη και πιο κοντά στα δικά σας γούστα.

Αιγόκερως

Ένα εγχείρημα αυτή την στιγμή μπορεί να προχωρήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη και σταθερότητα, κάτι που το έχετε εκ φύσεων.

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν. Η ανάγκη να νιώσετε περισσότερο γειωμένη/ος και ασφαλής θα είναι έντονη και θα προσπαθήσετε να βρείτε νέους τρόπους προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθύες

Αυτή την στιγμή μπορείτε να ποντάρετε στην επικοινωνία με το άμεσό σας περιβάλλον. Είναι καλή στιγμή να επενδύσετε και να δράσετε κατά περίπτωση, αφήνοντας δικούς σας ανθρώπους να σας βοηθήσουν όπου χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 ζώδια που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα κοινωνικά πρότυπα

Τα ζώδια που δε χρειάζονται σύντροφο για να νιώσουν ολοκληρωμένα

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση