ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 20/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ώδια
Photo by Ayo Ogunseinde on Unsplash

Η σημερινή ημέρα φέρνει ανανέωση

Κριός

Το βλέμμα σας σήμερα θα πρέπει να είναι στραμμένο μπροστά και να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Άνθρωποι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Ταύρος

Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στα βήματά σας. Η σταθερότητα και η ειλικρίνειά σας είναι τα δυνατά σας κλειδιά.

Δίδυμοι

Δυναμική ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν έναν φιλοσοφικό κυρίως χαρακτήρα. Ο ενθουσιασμός και το θάρρος θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στις δραστηριότητές σας.

Καρκίνος

Φόβοι και ανησυχίες θα πρέπει να μείνουν μακριά σήμερα γιατί πιθανά να μπλοκάρουν την θετική ροή των πραγμάτων. Με σύνεση αλλά και με θάρρος προχωρήστε το πρόγραμμά σας.

Λέων

Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας χρειάζονται την βοήθειά και την στήριξή σας. Δείξτε πίστη σε κάτι που βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Παρθένος

Καλή πορεία μπορεί να υπάρξει αυτή την στιγμή σε κάτι που σας ενδιαφέρει και κινητοποιείται κυρίως στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Ζυγός

Σήμερα αφήστε για λίγο στην άκρη εργασίες οι οποίες θα πάρουν χρόνο και ενέργεια. Αφιερωθείτε σε κάτι που πραγματικά μπορεί να γεμίσει την καρδιά σας και να πάρετε χαρά. Δραστηριότητες με παιδιά ευνοούνται.

Σκορπιός

Το σπίτι, η οικογένεια ή/και η προσωπική σας ζωή με κάποιον τρόπο παίρνει χρόνο από την σημερινή ημέρα. Καλή στιγμή να κάνετε σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και μπορεί να φέρει ιδέες και νέα ενδεχόμενα για ζητήματα που σας απασχολούν και θέλετε να τακτοποιήσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θέλετε να μπλέξετε σε καταστάσεις οι οποίες πραγματικά δεν θα οδηγήσουν κάπου παραγωγικά, οπότε φερθείτε με σύνεση και εγκράτεια.

Υδροχόος

Σήμερα είναι η ημέρα σας και μπορείτε πραγματικά να ασχοληθείτε με ότι θα γεμίσει την καρδιά σας. Κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα σας ευνοούνται.

Ιχθύες

Η δύναμη σας είναι ισχυρή και μπορείτε αυτή την στιγμή να δείτε την αντικειμενική εικόνα σε κάτι που σας απασχολεί και θέλετε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που τα πηγαίνουν τέλεια με τα παιδιά

Τα 3 αμήχανα ζώδια που απολαμβάνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση της πανδημίας

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση