ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 23/02/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ζώδια 23/02/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Photo by Jordan Heath on Unsplash

Σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε εξάπτει την φαντασία σας.

Κριός

Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να σας δώσει την συναισθηματική τροφή που χρειάζεστε. Αφιερώστε χρόνο στους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.

Ταύρος

Χρησιμοποιώντας την λογική φτάνετε στην επιτυχία, ωστόσο σήμερα αφιερώστε χρόνο και σε κάτι το οποίο έχει περισσότερο συναισθηματική χροιά.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να είστε περισσότερο δεκτική/ός ειδικά με τους ανθρώπους που είναι πολύτιμοι για εσάς. Η επικοινωνία μπορεί να είναι περισσότερο αποτελεσματική με αυτό το δεδομένο.

Καρκίνος

Η σοβαρότητά και η μετρημένη στάση σας είναι πολύ βοηθητική σήμερα για να προσεγγίσετε το θέμα που θέλετε από την σωστή του πλευρά.

Λέων

Αστάθεια μπορεί να υπάρξει σήμερα ανάμεσα στα συναισθήματά σας και τις εξωτερικές καταστάσεις. Οι αμφιβολίες και τα ερωτηματικά ξεπερνιούνται με ώριμη σκέψη.

Παρθένος

Ακόμη και αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση σήμερα ή αντιμετωπίσετε εμπόδια, είστε σε πλεονεκτική θέση και αυτό θα είναι βοηθητικό κυρίως στην ψυχολογία σας.

Ζυγός

Επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα είναι στο τραπέζι. Οι ισορροπίες και οι αλλαγές έρχονται μέσα από το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου

Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να μην εστιάσετε σε ένα εξωτερικό γεγονός και τις δράσεις που πρέπει να κάνετε. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας για το μέλλον.

Τοξότης

Η διορατικότητά σας είναι το κλειδί στα χέρια σας σήμερα. Εξετάστε τα δεδομένα με ηρεμία και δράστε κατά περίπτωση.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίσματα έχει η σημερινή ημέρα. Κάτι αλλάζει και συνειδητοποιήσεις έρχονται προς όφελός σας.

Υδροχόος

Καλή ημέρα για δράσεις που αφορούν είτε την εργασία σας είτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ευχαρίστηση και ανακούφιση παίρνετε μέσα από καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή σε αυτούς τους τομείς.

Ιχθύες

Η δύναμή σας είναι έντονη σήμερα και έχετε την εύνοια να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση η οποία θα σας δώσει χαρά και ευχαρίστηση.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που μας γεμίζουν αισιοδοξία, ό, τι κι αν συμβεί

Εκείνοι που ανήκουν σ’αυτά τα ζώδια, έχουν ανάγκη να κυριαρχούν

Τα ντροπαλά ζώδια που σκέφτονται διπλά πριν μιλήσουν

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση