ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ζώδια 27/01/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας σήμερα.

Κριός

Ένα προσωπικό σας θέμα χρειάζεται μαεστρία σήμερα για να το διαχειριστείτε. Ξεκουραστείτε στην θαλπωρή που σας δίνει ένας δικός σας χώρος.

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται και δεν απαιτείται. Συζητήσεις με άτομα που είναι κοντά σας θέλουν προσοχή. Καλό θα είναι να βρείτε προσωπικό χρόνο.

Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια και να χαλαρώσετε. Εμπιστευτείτε την.

Καρκίνος

Η στήριξη και προστασία σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς είναι αξιοσημείωτες ενέργειες σήμερα. Δείξτε την γενναιοδωρία σας.

Λέων

Η επιφυλακτικότητά σας για οτιδήποτε δεν είναι γνώριμο ή δεν σας παρέχει ασφάλεια θα είναι αισθητή σήμερα. Παραμείνετε στα γνωστά και μην ρισκάρετε σήμερα.

Παρθένος

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν την ανάγκη την συνεργασία. Το κοινό όραμα θα πρέπει να είναι ο κοινός παρανομαστής.

Ζυγός

Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που μπορούν να σας δώσουν σήμερα χαρά και ξεκουράστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις.

Σκορπιός

Το μυαλό σας ταξιδεύει και η αυτοπεποίθησή σας δυναμώνει μέσα από γεγονότα ή θετικές σκέψεις που κάνετε αυτή την στιγμή. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να επεκταθεί.

Τοξότης

Πολύ προσωπικά σας θέματα κινητοποιούνται. Μην δίνεται σημασία σε ότι δεν έχει πραγματικό νόημα και να ξέρετε πως έχετε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν.

Αιγόκερως

Ειδήσεις ή σκέψεις από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να παραμείνετε στον δρόμο που υπόσχεται απελευθέρωση από πεποιθήσεις οι οποίες δεν είναι πλέον σημαντικές.

Υδροχόος

Η ρεαλιστική πλευρά μιας κατάστασης είναι σίγουρο πως θα σας κρατήσει σε επαφή με την πραγματικότητα σήμερα, ανεξάρτητα τις ψυχικές σας φορτίσεις. Η υπομονή είναι αρετή.

Ιχθύες

Η υπευθυνότητα και η εξυπηρέτηση είναι ιδιότητες, χρήσιμες, για να προχωρήσετε κάτι που θέλετε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτά είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων του νερού

Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση