ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/05/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Parker Coffman on Unsplash

Δυναμικό το φορτίο σήμερα.

Κριός

Η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά και ηθική ικανοποίηση οδηγεί τα βήματά σας σήμερα.

Ταύρος

Βαθιές συνειδητοποιήσεις σας βοηθούν σήμερα να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε ή με μια βαθύτερη επιθυμία σας.

Δίδυμοι

Σήμερα δώστε την πρέπουσα προσοχή και σημασία στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας ή συνεργάζεστε μαζί τους. Ακούστε τους και αφουγκραστείτε την στιγμή.

Καρκίνος

Το όφελος αυτή την στιγμή έρχεται μέσα από την υπευθυνότητα, την ευθύτητα και την υπευθυνότητα που έχετε μπροστά σε κάτι που είναι κινητοποιημένο κυρίως στον εργασιακό σας χώρο.

Λέων

Η σιγουριά σας μπορεί να σας οδηγήσει πραγματικά σε ένα περιβάλλον ενθουσιασμού αλλά θα πρέπει να έχει αντικειμενικό υπόβαθρο.

Παρθένος

Η ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και να επεκταθείτε όπως θέλετε εσείς είναι πολύ έντονη αυτή την στιγμή. Κάντε καλό σχεδιασμό.

Ζυγός

Ειδήσεις έρχονται αυτή την στιγμή υποστηρικτικά σε κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ. Κρατήστε ευέλικτη στάση και τακτική στις κινήσεις σας.

Σκορπιός

Θέματα αξιών είναι ενεργοποιημένα αυτή την στιγμή. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο καθορίζει τα βήματά σας.

Τοξότης

Η ανάγκη να κάνετε πράγματα να συμβούν και να πάρετε χαρά είναι έντονα κινητοποιημένη. Δείξτε τις ικανότητές σας μέσα από τις πράξεις σας.

Αιγόκερως

Πολλές σκέψεις έχετε στο μυαλό σας και προσπαθείτε να τις ταξινομήσετε. Μια διεργασία όχι εύκολη και ίσως και επώδυνη αλλά πολύ χρήσιμη για το παρόν και το μέλλον σας.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να επενδύσετε σε κάτι το οποίο έχει όραμα και μπορεί να επεκταθεί μέσα από ομάδες ανθρώπων. Ξεχασμένα όνειρα έρχονται στην επιφάνεια.

Ιχθύες

Η δύναμη είτε σε εξωτερικό επίπεδο είτε πηγάζει από μέσα σας αυτή την στιγμή είναι δυνατή και μπορείτε να κάνετε ότι επιθυμήσετε. Αρκεί να το πάρετε απόφαση και να κάνετε το πρώτο βήμα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 αμήχανα ζώδια που απολαμβάνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση της πανδημίας

Κριός, Δίδυμος, Τοξότης: Με ποιον πρέπει να ταξιδέψουν μετά την πανδημία αυτά τα 3 ζώδια

Εκείνοι που ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια, έχουν ανάγκη να κυριαρχούν

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση