ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 29/05/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Artem Beliaikin on Unsplash

Ανάγκη για δράση.

Κριός

Οικογενειακά ή προσωπικά θέματα σήμερα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Δώστε χώρο και σκεφτείτε καλά πριν την όποια δράση σας.

Ταύρος

Πολλές ιδέες έχετε αυτή την στιγμή στο μυαλό σας οι οποίες χρειάζονται ταξινόμηση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις.

Δίδυμοι

Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί καλά. Αφιερώστε χρόνο για να βάλετε προτεραιότητες.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση ειδικά εάν έχετε προγραμματίσει επαφές με άλλους ανθρώπους. Σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να τις χειριστείτε με λεπτότητα.

Λέων

Μια καθημερινή ασχολία ή η εργασία σας σήμερα παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Κινηθείτε με ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Παρθένος

Ένα εγχείρημα ή κάτι που σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή μπορεί να νιώθετε πως κινείτε πιο αργά από ότι θα επιθυμούσατε αλλά καλό θα είναι να μην προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις.

Ζυγός

Θέματα σπιτιού σήμερα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη ευελιξία και καλή διάθεση. Δεν είναι καλή ημέρα να μπουν όρια ή πλαίσιο από παρορμητικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με τους κατάλληλους ανθρώπους αρκεί να μην λειτουργήσετε πιεστικά.

Τοξότης

Επιπλέον διερεύνηση χρειάζεται κάτι που αφορά ένα προσωπικό ή υλικό ζήτημα. Κινηθείτε με ευελιξία αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή νιώθετε έντονα την ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο αλλά δεν θα πρέπει η βιασύνη να πάρει τα ηνία.

Υδροχόος

Πολλές σκέψεις αυτή την στιγμή έχετε στο μυαλό σας και θα πρέπει να κάνετε τον κατάλληλο διαχωρισμό και να τις ταξινομήσετε πριν πάρετε αποφάσεις.

Ιχθύες

Σήμερα κινηθείτε με ασφάλεια. Ομάδες ανθρώπων ή άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

To πιο τοξικό σας χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι πιο τοξικοί σύντροφοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση