ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Νέα καταγγελία βιασμού για γνωστό ηθοποιό: «Αν μιλήσεις οπουδήποτε, θα σε καταστρέψω»

Νέα καταγγελία βιασμού για γνωστό ηθοποιό: «Αν μιλήσεις οπουδήποτε, θα σε καταστρέψω»
Photo by Alberto Bigoni on Unsplash

Εδώ και περίπου έναν μήνα, ο καλλιτεχνικός χώρος βιώνει μία κατάσταση άνευ προηγουμένου. Μετά τις καταγγελίες για γνωστούς ηθοποιούς που έχουν βγει στο φως κι ενώ η υπόθεση Λιγνάδη βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα ακόμη πρόσωπο μπαίνει στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για έναν αρκετά δημοφιλή ηθοποιό ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία που υπεβλήθη στο ΣΕΗ, βίασε συνάδελφό του.

«Της έκανε μία πρόταση για συνεργασία και έδωσαν ραντεβού στο χώρο το δικό του για να συζητήσουν, πράγμα που είθισται. Μετά από συζήτηση 25 λεπτών γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, άρχισε να περνάει το πράγμα σε πιο προσωπικά ζητήματα και η ηθοποιός αντέδρασε και θέλησε να αποχωρήσει», δήλωσε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Μίντζιας στο ΣΚΑΙ.

Όπως τόνισε ο κύριος Μίντζιας, τα ραντεβού μεταξύ ηθοποιών, προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά εκτός δημοσίων χώρων, είναι κάτι που συμβαίνει. Η καταγγέλλουσα, μάλιστα, γνωρίζοντας πως ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και η συνάντησή τους έγινε μεσημέρι, αισθανόταν ήσυχη.

«Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, άνοιξε την πόρτα και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω. Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή… Έχει γίνει ήδη η καταγγελία», είπε ο δικηγόρος.

 

Διαβάστε επίσης:

Κλέων Γρηγοριάδης: Υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες κατά του Λιγνάδη στο ΣΕΗ και η πολιτεία κώφευε

Άντρια Κόνσταντ: Η Ελληνίδα που, με την καταγγελία της, οδήγησε τον Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή για βιασμό

Κάτια Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία»

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση