ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δύσκολα φεύγουν από τοξικές σχέσεις

Photo by Leon Biss on Unsplash Photo by Leon Biss on Unsplash

Ο καθένας μπορεί να υπάρξει σε μία τοξική σχέση. Δεν είναι κακό, αρκεί να αναγνωρίσουμε τα σημάδια και να φύγουμε όσο γρηγορότερα γίνεται. Αυτό, βέβαια, εύκολα λέγεται και δύσκολα γίνεται. Είναι πολύ πιθανό να αγαπάμε και να σεβόμαστε βαθιά τον τοξικό σύντροφό μας, η παρουσία του οποίου, όμως, μας καταστρέφει.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια, διστάζουν να απομακρύνουν τέτοιους ανθρώπους από τη ζωή τους:

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι οι ιδανικοί σύντροφοι. Λατρεύουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, αλλά δίνονται ολοκληρωτικά στους αγαπημένους τους – ακόμη κι αν δεν το αξίζουν. Προτιμούν να προσπαθήσουν να σώσουν καταστάσεις που ξεκάθαρα δε λειτουργούν, ενώ θεωρούν προσωπική αποτυχία ένα χωρισμό.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί λατρεύουν τις σχέσεις, τους αρέσει να παίρνουν και να δίνουν αγάπη. Όταν χωρίζουν, αισθάνονται μισοί. Προτιμούν να παραμείνουν μ’ έναν τοξικό άνθρωπο που τους κάνει κακό, παρά να διεκδικήσουν την τρυφερότητα που τους αξίζει, απλώς επειδή για λίγο καιρό οι ισορροπίες της ζωής τους θα ταραχτούν.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές και δε διστάζουν να θυσιάζουν την προσωπική τους ευχαρίστηση για κάποιον που αγαπούν. Προτιμούν να εθελοτυφλήσουν παρά να αντιμετωπίσουν ορισμένες καταστάσεις, όμως. Έχουν τη μοναδική ικανότητα να παρερμηνεύουν την πραγματικότητα και να αναγνωρίζουν την αλήθεια όταν πια είναι αργά.

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

To πιο τοξικό σας χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι πιο τοξικοί σύντροφοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση