SUCCESS STORIES

Kristin Thomas: Πώς ένα πρόβλημα υγείας της έδωσε δύναμη να κυνηγήσει τα όνειρά της

πηγή: Instagram @kristinelizabeththomas

Σε μία εποχή που κυριαρχούν το άγχος και η αβεβαιότητα, η φροντίδα του εαυτού έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα. Δεν τρεφόμαστε σωστά, η ζωή μας είναι καθιστική, δε μας δίνουμε προσοχή.

Για χρόνια, αυτό έκανε και η Kristin Thomas. Υπέφερε από χρόνιες ασθένειες που, σε συνδυασμό με το απαιτητικό περιβάλλον εργασίας της, δεν της επέτρεπαν να απολαύσει τις χαρές της καθημερινότητας. Εξαντλούταν σωματικά και ψυχικά. Έμαθε με το σκληρότερο τρόπο πως οι λίγοι είναι οι εργοδότες που θα ενδιαφερθούν πραγματικά για τους εργαζομένους τους. Παραιτήθηκε, λοιπόν, κι αποφάσισε να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα που βασάνιζε τόσο την ίδια, όσο κι εκατομμύρια συνανθρώπους της.

Ίδρυσε το Health & Wellness Business School και πλέον διδάσκει σε επαγγελματίες του χώρου της υγείας και της ευεξίας πώς θα χτίσουν επιτυχημένες, βιώσιμες επιχειρήσεις με κέντρο τον άνθρωπο κι όχι το κέρδος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Health & Wellness Biz School (@kristinelizabeththomas) στις


Η Kristin Thomas μεγάλωσε σε μία μέση οικογένεια του Connecticut. Πέρασε τα παιδικά κι εφηβικά της χρόνια περιτριγυρισμένη από δυναμικές γυναίκες που της δίδαξαν τη σημασία του επιχειρηματικού πνεύματος και την αξία της εργασίας. Η γιαγιά της, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Forbes, ήταν Αντιπρόεδρος μίας εταιρείας πολύ μπροστά από την εποχή της. Η μητέρα της, ήταν επιχειρηματίας που έχαιρε του σεβασμού όλων.  Δε γινόταν να μην ακολουθήσει κι εκείνη τα χνάρια τους. Από μικρή έβρισκε τρόπους να κάνει αποταμίευση και να κερδίζει τα δικά της χρήματα – πουλούσε παραμυθάκια που έγραφε σε συγγενείς της, για 50 μόλις cents!

Φοιτήτρια ακόμη, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα πέψης. Εμφανίζονταν από το πουθενά και οι γιατροί που συμβουλευόταν δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε μία διάγνωση. Καθένας της έδινε φάρμακα που δεν τη βοηθούσαν.

Κάποια μέρα, άρχισε να νιώθει αβάσταχτο πόνο και πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, έμαθε πως έπασχε από ελκώδη κολίτιδα και ξεκίνησε ισχυρότερη αγωγή. «Έπαιρνα τόσα χάπια που άκουγα τα μπουκαλάκια να χτυπάνε το ένα στο άλλο μέσα στην τσάντα μου, ενώ περπατούσα. Ντρεπόμουν και ήμουν δυστυχισμένη», αποκάλυψε στο Forbes.

Ήξερε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως δεν το ανέλυε περισσότερο. Κινούταν με παρωπίδες, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στους επαγγελματικούς της στόχους. Εργαζόταν σκληρά σε μία μεγάλη εταιρεία marketing και ένιωθε την ανάγκη να αποδείξει την αξία της τόσο στον προϊστάμενο όσο και στους συναδέλφους της. Περνούσε περισσότερες από 12 ώρες την ημέρα στο γραφείο, συνέχιζε τη φαρμακευτική αγωγή χωρίς να βλέπει αποτέλεσμα και είχε χάσει κάθε όρεξη για ζωή.

Ένα βράδυ, τρώγοντας, γέμισε εξανθήματα. Ο σύζυγός της ήθελε να την πάει στο νοσοκομείο, εκείνη δεν άντεχε να κουνηθεί. Πονούσε τρομερά. Πήγε, όμως, το επόμενο πρωί, σίγουρη πως ήταν η τελευταία φορά που η ασθένεια θα έμπαινε στο δρόμο της.

Δυστυχώς, τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο. Την τρίτη φορά που μεταφέρθηκε στα επείγοντα, κατάλαβε ότι χρειαζόταν ριζικές αλλαγές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Health & Wellness Biz School (@kristinelizabeththomas) στις


«Πρώτα, παραιτήθηκα», δήλωσε. «Πήρα πίσω τον έλεγχο της ζωής μου και ίδρυσα το δικό μου πρακτορείο.»

Σιγά – σιγά, ήρεμη πια, ήρθε σε επαφή με εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και άλλαξε διατροφικές συνήθειες. Μερικές εβδομάδες μετά, τα συμπτώματά της εξαφανίστηκαν. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Έχασα τόσα χρόνια, πόνεσα τόσο, και τελικά η ολιστική προσέγγιση ήταν εκείνη που μου έλυσε τα προβλήματα», αναφώνησε.

Βλέποντας την αλλαγή που είχε βιώσει, επέλεξε να μην επιστρέψει ποτέ στα παλιά. Θέλησε, μάλιστα, να βοηθήσει όσο περισσότερους μπορούσε και αφιέρωσε όλη της την ενέργεια σ’ αυτό.

Έκανε τα σεμινάριά της και πλέον είναι μία coach κι επιχειρηματίας που κερδίζει εκατομμύρια. Μετά από ένα σημείο, άνθρωποι που δραστηριοποιούνταν στον ίδιο χώρο άρχισαν να στρέφονται σ’ εκείνη για συμβουλές. Έτσι λοιπόν, γεννήθηκε το Health and Wellness Business School.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Health & Wellness Biz School (@kristinelizabeththomas) στις


«Η περιπέτεια της υγείας μου με οδήγησε ακριβώς εκεί που έπρεπε να φτάσω. Το μόνο που εύχομαι να είχα κάνει διαφορετικά, είναι να συνειδητοποιούσα νωρίτερα τι συνέβαινε. Αγνοούσα αυτά που ένιωθα και τα σημάδια που  μου έδινε ο οργανισμός μου. Αντί για αυτό, επέτρεπα στον καθένα να μου πει ποια ήμουν», είπε, έχοντας γίνει μία πιο δυναμική, πιο σοφή και γεμάτη ενθουσιασμό γυναίκα.

 

Διαβάστε επίσης:

Rachel Blumenthal: Η γυναίκα πίσω από το Rockets of Awesome μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας της

Adena Friedman: Η γυναίκα που κατέκτησε τη Wall Street

Joanna Czech: Από «αισθητικός της Kim Kardashian» σε επιτυχημένη επιχειρηματία

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση